Aşa poţi fi frumoasă toată primăvara!

1 64903 original jpg jpeg

Îngrijirea pielii este asemenea modei: se schimbă în funcţie de sezon. Vara, eşti preocupată de protecţie solară şi de bronz, primăvara devii dependentă de produsele cosmetice de curăţare şi de cremele hidratante.

Păr strălucitor

Din cauza diferenţelor de temperatură şi a vântului puternic,atmosfera este mult mai uscată primăvara. De aceea,trebuie să foloseşti un şampon nutritiv,mult balsam (lăsat să acţioneze 3 minute) şi cât mai puţin uscătorul de păr. Nu uita de scalp! Şi el are de suferit de pe urma diferenţelor bruşte de temperatură:pielea devi­ne mai uscată,solzoasă şi poţi avea mâncărimi.

Exerciţiu zilnic:perie-ţi părul bine,ca să elimini celulele moarte şi masează cu mişcări circulare scalpul,pentru a stimula circulaţia.

Răsfaţă-ţi mâinile şi picioarele

Mâinile şi picioarele au de suferit în timpul primăverii,dacă nu le îngrijeşti cum trebuie. Nu ieşi din casă fără mănuşi dacă afară sunt mai puţin de 10 grade Celsius şi fără să foloseşti o cremă hidratantă. Chiar dacă nu mai este vremea sandalelor,ai grijă de călcâie şi freacă-le cu o piatră ponce la fiecare duş,după care masează-le cu cremă şi pune-ţi o pereche de şosete de bumbac,pentru câteva ore. În felul acesta,crema va acţiona mult mai eficient.

Evită apa fierbinte! Aceasta usucă foarte tare pielea,aşa că mai bine faci un duş cald,decât o baie fierbinte. Aplică aceeaşi regulă şi la spălatul pe mâini.

Tenul are nevoie de regim special

Faţa este zona expusă direct intemperiilor şi pe care n-o poţi acoperi cu nimic. Ca să păstrezi supleţea tenului,evi­tă să te speli cu apă de la robi­net. Curăţă pielea cu un dema­chiant care nu necesită clătire. Pulverizează apă de faţă şi apli­că apoi un strat de cremă hidra­tantă. Foloseşte creme cu filtru SPF-razele ultraviolete sunt la fel de dăunătoare şi primăvara!

Nu neglija buzele!

Buzele reţin mai puţină cre­mă decât altă parte a corpului,astfel că au tendinţa să se usu­ce mai repede. Foloseşte zilnic,dimineaţa şi seara,un balsam,iar în cursul zilei,un ruj emolient. Caută un balsam care să conţi­nă rodie,unt de Shea sau ambele ingrediente.

Gomaj,o dată la 7 zile

Cremele sau laptele de corp sunt mai eficiente pe o piele curăţată de celulele moarte. Foloseşte o mănuşă aspră la duş,iar pentru ten,o cremă abra-zivă mai blândă. E mai eficientă curăţarea pe pielea uscată. Aplică crema înainte de duş şi masează 5 minute.

Trusa cosmetică de primăvară

Pentru acest sezon,caută pro­duse naturale,organice,cu un conţinut ridicat de acizi graşi ce ajută la refacerea echilibru­lui pielii. Masajul cu aceste produse oferă nutrienţii de care pielea are nevoie. Pen­tru ten,încearcă dimineaţa un masaj cu câteva picături de ulei de seminţe de măceşe şi o pi­cătură de ulei de lămâie.Recente

pahare   shutterstock 2155428393 jpg
Bradley Cooper si Lea jpeg
Nunta jpg
Beyonce jpg
Superman   Dean Cain png
miss universe australia jpg
jaclyn smith actrita jpg
Sunete jpg
Kim Kardashian jpg
pretentios   shutterstock 2153636113 jpg
Untold jpg
Elena Ghica Dora d'Istria 4 jpeg
Competitie jpg
Longevitate jpg
Quokka   animal jpg
Facebook jpg
elvis jpg
Suzanne Somers 2 shutterstock 537518347 jpg
muzica   chitara   guitars gcfe5d960e 1280 jpg
Zishe Breitbart jpeg