Aşa scapi de pistruii de pe faţă!

1 66769 original jpg jpeg

Vara este perioada în care pielea are cel mai mult de suferit, mai ales dacă te expui la soare fără protecţie. Pistruii şi petele cauzate de arsurile solare sunt primele semne care-ţi spun că ai stat prea mult la soare. Acum poţi scăpa de ele!

Sucul de lămâie,foarte eficient

Cea mai simplă soluţie este să aplici zeama de la lămâie direct pe zonele cu probleme şi să-l laşi să acţioneze pentru 30 de minute. Şterge pielea cu puţină apă caldă. Pentru rezultate vizibile trebuie să urmezi acest tratament zilnic timp de câteva săptămâni. O altă metodă pentru a îndepărta petele maronii este să amesteci zahăr cu o lingură de zeamă de lămâie,până devine o pastă. Întinde această pastă cu ajutorul unui beţişor cu vată peste fiecare pată şi las-o timp de 30 de minute. Pentru a hidrata pielea,poţi înlocui zahărul cu miere de albine.

Citeşte şi:

Şterge petele pigmentare de pe chipul tău

Bronz fără riscuri? Se poate!

Enzimele din fructe,o soluţie la îndemână

Şi căpşunile sunt un fruct care te poate ajuta să scapi de inesteticele pete maronii. Zdrobeşte câteva căpşuni împreună cu o felie de piersică,iar pasta rezultată întinde-o pe zonele cu probleme pentru 15 minute. Încearcă să urmezi acest tratament cât de des poţi,iar rezultatele nu se vor lăsa aşteptate. De asemenea,s-a descoperit că şi sucul proaspăt de ananas are capacitatea de a ameliora pistruii şi petele de pe piele. Înmoaie capătul de bumbac de la un beţişor în suc şi tamponează uşor petele. Urmează acest procedeu de trei ori pe zi şi nu vei fi dezamăgită.

Ceapa,un leac neaşteptat

Poate că nu te va încânta ideea de a folosi ceapa ca tratament,dar rezultatul va fi unul care te va încânta. Toacă o ceapă cât mai mărunt,stoarce sucul cu ajutorul unui tifon şi amestecă-l cu oţet de mere. Aplică sucul rezultat pe pete zilnic timp de şase săptămâni.



Recente

Lily Allen jpg
Kelly Osbourne  foto   Shutterstock jpg
festival  foto   Shutterstock jpg
Courteney Cox cu iubitul  foto   Shutterstock jpg
Click! Pentru Femei jpeg
Anne Hathaway  foto   Shutterstock jpg
Christina Applegate jpg
Tom Cruise jpg
Rebel Wilson  foto   Shutterstock jpg
Vincent Dransfield  jpg
Shannen Doherty, Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg
Cristiano Ronaldo  foto   Instagram jpg
Tom Cruise cu soții Beckham  foto   Instagram jpg
Obiceiuri din copilarie  jpg
insula miliardarilor  foto   Shutterstock jpg
elvis presley jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg