Ashton Kutcher s-a îmbolnăvit încercând să devină Steve Jobs: „Fantoma lui îmi controlează pancreasul‟ 

1 steve jobs ashton kutcher jpg jpeg

Interpretarea unui rol poate fi o mare provocare pentru orice actor, mai ales dacă silueta personajului este un element cheie din poveste. Ashton Kutcher cunoaşte cel mai bine acest lucru, deoarece actorul s-a ales cu pancreatită din cauza unei diete drastice pe care a ţinut-o într-un moment important din carieră.

Viaţa omului de afaceri, Steve Jobs, a atras atenţia celor din jur, în special în momentul în care averea acestuia a ajuns şi a depăşit 1 miliard de dolari. Pentru a face lumină asupra vieţii controversate pe care Steve Jobs a avut-o, s-a realizat filmul „Jobs‟, (2013), biografia miliardarului.

Regretatul Steve Jobs a fost jucat de Ashton Kutcher, actorul care a luat în serios rolul geniului în tehnologie. Soţia lui, Mila Kunis, i-a fost alături lui Ashton şi a asistat la pregătirea lui pentru rol. Potrivit ei, deşi biografia a avut mare succes pe plan internaţional, în viaţa personală a actorului, lucrurile nu au fost roz. De curând, Kunis a povestit pentru emisiunea Hot Ones, cum soţul ei a ajuns la spital, încercând să devină Steve Jobs.

Citeşte şi: Fără telefon mobil înainte de 14 ani şi fără tabletă la masă! Steve Jobs şi Bill Gates şi-au crescut copiii fără tehnologie

Pregătirea pentru „Jobs‟, un moment critic din cariera lui Kutcher

Steve Jobs era cunoscut pentru preocuparea lui asupra stilului de viaţă sănătos şi pentru dieta cu fructe şi legume. Kutcher i-a urmat exemplul şi a consumat o perioadă bună de timp, doar mâncăruri vegetariene, lucru care i-ar fi cauzat probleme de sănătate: „A mâncat doar struguri la un moment dat. Era atât de stupid. A ajuns la spital, de două ori, cu pancreatită. A fost cu adevărat, prost‟, a declarat Mila Kunis.

Citeşte şi: Dieta fructariană i-a adus succesul lui lui Steve Jobs. Cunoscuţii se plângeau că era certat cu apa şi cu săpunul

Totodată, după ce a consumat o cantitate mare de suc de morcovi, Ashton s-a trezit cu dureri extreme de spate: „Cu două săptămâni înainte de a începe filmările, dintr-odată a avut aceste dureri de spate şi, pe parcursul nopţii, starea lui se înrăutăţea din ce în ce mai rău‟, a completat Mila.

De asemenea, actorul recunoaşte cât de mult a greşit în acea perioadă: „Am ajuns la spital, iar pancreasul meu era nebun. Am spus atunci: aceasta este fantoma lui (Steve Jobs), care îmi controlează pancreasul. Se pare că sucul de morcovi a cauzat această pancreatită nebună‟, a declarat actorul.

Sursă foto: Shutterstock, Pinterest



Recente

Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg
un caine fericit jpg
Victoria Beckham jpg
Regina Margareta a Danemarcei  foto  Shutterstock jpg
bebeluș  foto   Shutterstock jpg
Rachel McAdams    jpg
Leonardo DiCaprio  foto   Shutterstock jpg
muzica din adolescenta aduce beneficii  jpg
Zac Efron  jpg
Beyonce   foto   Instagram jpg
caine  jpg
Familia Addams jpeg
Ce diete urmează vedetele  jpg
Coperta Click! pentru femei Nr  8 2024 jpg
4 rihanna profimedia 0421395391 jpg jpeg
James Bond, Daniel Craig jpeg
Gordon Ramsay  jpeg
Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg
Cindy Crawford jpg
Gwyneth Paltrow, Chris Martin  jpg