Au apărut în ecranizări de succes, însă acum au o altă meserie. Cu ce se ocupă astăzi „copiii-minune‟ de la Hollywood

1 mary kate si ashley olsen jpg jpeg

Au apărut în copilările pe marile ecrane şi au făcut furori în filmele în care au jucat, însă odată cu trecerea timpului, au ales să abandoneze profesia de actor.

Să fii cunoscut de mic poate însemna o mare provocare. În timp ce unii copii sunt la şcoală şi se bucură de momentele frumoase ale copilăriei, cei cunoscuţi trebuie să plătească preţul celebrităţii cu ore în şir petrecute pe platourile de filmare, în emisiuni sau pe scenă. Din acest motiv, unii decid să renunţe la carieră şi să ducă o viaţă normală, departe de camerele de luat vederi şi de paparazzi. Iată cu ce se ocupă acum vedete ca: David Dorfman, Morgan York, Ross Bagley, Danny Lloyd, Mary-Kate şi Ashley Olsen, mai exact „copiii-minune‟ de la Hollywood!

David Dorfman

Dacă ai văzut filmul „The Ring‟ cu siguranţă ţi-l aminteşti pe David Dorfman, tânărul care urmăreşte caseta video blestemată. David a apărut şi în a doua serie a filmului, în „The Texas Chainsaw Massacre‟, în „Bounce‟ şi în emisiunea TV „Joan of Arcadia‟. În ciuda succesului pe plan actoricesc, viaţa lui a luat o întorsătură destul de mare. Fostul actor a fost acceptat la UCLA când avea doar 13 ani, la 17 ani şi-a început studiile de drept la Harvard, iar astăzi are în CV o experienţă impresionantă în domeniul avocaturii.

Morgan York

Pe Morgan York o ştim din producţiile Disney. Aceasta a interpretat-o pe Sarah din seria „Hannah Montana‟, a jucat în filmele „Cheaper by the Dozen‟ şi „The Pacifier‟ şi a apărut în seriale precum „The Suite Life on Deck‟ şi „The Practice‟. Într-un videoclip postat pe reţelele sale de socializare, Morgan a declarat că nu s-a văzut niciodată să lucreze ca adult în industria de film sau de teatru şi că nu îşi mai doreşte să profeseze în acest domeniu. Acum este scriitoare şi redactează cărţi pentru tineri.

Ross Bagley

Ross a fost destul de popular în anii ’90, în special când a jucat alături de Will Smith în două producţii diferite - el l-a interpretat pe Nicky, în „The Fresh Prince Of Bel-Air‟ şi apărut în filmul „The Little Rascals‟. Astăzi, Ross a lăsat cariera de film departe şi este DJ. Acesta a declarat că a abandonat profesia de actor pentru că voia să meargă la un liceu obişnuit şi să trăiască o viaţă normală, fără să îl mai recunoască cineva.

Danny Lloyd

S-a făcut cunoscut în filmul horror din 1980  „The Shining‟ şi apărut şi în „The Autobiography of Gordon Liddy‟ (Cazul Watergate). Danny Lloyd, care acum este Dan Lloyd, a lăsat filmele la o parte şi s-a orientat spre o nouă carieră - astăzi el este profesor de biologie la un colegiu din Kentucky. La fel ca Ross, acesta a declarat că şi-a dorit să devină profesor pentru a duce o viaţă normală, departe de presiunea publicului.

Mary-Kate şi Ashley Olsen

Gemenele Olsen au fost vedetele anilor’90. Pe lângă rolurile care le-au făcut faimoase, cele două au au lansat cărţi, accesorii şi linii de haine pentru copii. În anul 2004 au jucat pentru ultima oară împreună în filmul „New York Minute‟, Mary-Kate activând în continuare în industrie până la vârsta de 20 de ani, iar sora sa până la finalul adolescenţei. În ciuda succesului, cele două au lăsat total cariera de film şi de televiziune şi s-au îndreptat spre lumea modei. Astăzi sunt designeri de modă şi au împreună un brand de lux celebru.

Sursă foto: Shutterstock, PinterestRecente

WhatsApp Image 2023 06 09 at 15 00 39 jpeg
comunicat 1920x1080 png
Șeica Moza foto  Shutterstock jpg
Barbarella jpeg
WhatsApp Image 2023 06 02 at 00 58 51 jpeg
Bebe Rexha se lupta cu kilogramele in plus Sursa foto shutterstock 2271496475 jpg
Afis LineUp FULL  cu Parteneri  16p9 1920x1080px NVS  Digital RE 8iun png
Arnold Schwarzenegger foto  Shutterstock jpg
Kate Middleton foto  Shutterstock jpg
Jennifer Lopez Instagram jpg
Eva Mendes foto  Shutterstock jpg
actriță pe covorul roșu sursa  Shutterstock jpg
Frica de zbor jpg
angelina Jolie foto  Shutterstock jpg
Vedete care sufera de tulburare bipolara Sursa foto shutterstock 1604341012 jpg
Arnold Schwarzenegger jpg
Copii jpg
3 lucruri pentru care oamenii te judeca atunci cand te vad prima data Sursa foto shutterstock 660620350 jpg
Zodiacul pasarilor Sursa foto shutterstock 2170596575 jpg
Apa oxigenata in ureche jpg