Au avut lumea la picioare, dar au murit faliţi. Cum şi-au pierdut averile unii dintre cei mai mari actori ai lumii?

1 gj jpg jpeg

Celebrităţile par să aibă totul: reputaţie, bani, un stil de viaţă plin de farmec. Pentru majoritatea fanilor, vieţile lor sunt interesante, deoarece pot face tot ce doresc, dar, deşi zilele par mereu însorite pentru vedete, trista realitate este că farmecul vieţii lor are fragilitatea unui balon de săpun.

Şi vedetele fac greşeli care le răpesc bogăţia câştigată cu greu. Şi ele pot avea datorii sau ghinion. Este cazul actorului egiptean Omar Sharif devenit cunoscut pentru rolul din filmul „Doctorul Jivago‟.  A fost considerat unul dintre cei mai buni 50 de actori din lume. Deşi a vorbit 6 limbi străine, dependenţa de alcool şi jocuri de noroc l-a costat în cele din urmă foarte scump. A trăit ani buni la Paris pentru a avea acces la cazinourile oraşului şi la hipodromul din apropiere. A renunţat la ruletă doar după ce a pierdut aproape 1 milion de dolari într-o singură noapte şi a trebuit să-şi vândă casa pentru a acoperi datoria. În anul 2010, a murit de un atac de cord într-un spital egiptean la 83 de ani. Este doar unul dintre actorii faimoşi care au avut totul şi au sfârşit săraci.

Judy Garland

A devenit cunoscută pentru rolul Dorothy din clasicul film „Vrăjitorul din Oz‟. A avut o personalitate fascinantă. Talentele sale incredibile şi vocea ei dulce erau iubite. Cu toate acestea, în culise, Garland a fost victima unei delapidări după ce managerii ei i-au gestionat greşit banii.

În timp ce succesul ei pe marele ecran i-a adus milioane, ea era sufocată de probleme financiare şi se lupta cu dependenţa de droguri. Când a murit subit din cauza unei supradoze, la 47 de ani, Garland îşi vânduse deja casa din Bel-Air pe un preţ de nimic şi avea o datorie de 4 milioane de dolari. Liza Minelli, fiica ei, a reuşit să-i plătească datoriile. Cu ajutorul lui Frank Sinatra, un prieten de familie, moştenirea lui Garland a fost păstrată intactă.

Mickey Rooney

Este unul dintre cei mai cunoscuţi şi apreciaţi actori din toate timpurile, a cărui moştenire este aproape de neegalat. Spre deosebire de majoritatea actorilor, Mickey Rooney s-ar putea lăuda că a avut o carieră de 90 de ani în care a jucat în peste 300 de filme. în ciuda succesului său, povestea sa de viaţă a fost tragică. S-a confruntat cu alcoolismul şi dependenţa de medicamente. A avut 8 divorţuri, iar problemele financiare n-au întârziat să apară. Când a murit din cauze naturale în anul 2014, membrii familiei îi epuizaseră deja averea. După o carieră lungă, de succes, Rooney a lăsat în urmă multe facturi neplătite. Averea sa a fost estimată la 18 000 de dolari, dar n-a fost nici măcar suficient pentru a-i acoperi înmormântarea.

Bela Lugosi

Apreciat pentru rolul din „Dracula‟, un clasic de groază, Bela Lugosi a devenit instantaneu un superstar după acea apariţie. Din păcate, succesul său s-a dovedit a fi un blestem. Din cauza acelui rol, Lugosi n-a reuşit să obţină alte roluri în film şi, după 5 divorţuri, şi-a pierdut rapid banii. Stilul de viaţă elegant şi petrecerile au făcut din alcool şi droguri slăbiciuni majore pentru Lugosi. Costurile ridicate ale celebrităţii l-au adus pe Lugosi în roluri din filme cu buget redus, pe care s-a bazat pentru a supravieţui. Când a murit, Lugosi a lăsat în urma sa doar 1900 de dolari în bancă. Ceea ce a început ca o carieră promiţătoare a devenit o poveste tristă.

Veronica Lake

O actriţă de succes în anii `40, Veronica Lake s-a născut în Brooklyn, dar s-a mutat la Beverly Hills în adolescenţă pentru a-şi urmări visul de a apărea pe marile ecrane. A jucat în unele dintre cele mai cunoscute filme din anii `40. Din nefericire, a jucat şi într-o serie de filme care au înregistrat eşecuri la box-office şi cariera ei la Hollywood s-a încheiat înainte de a începe cu adevărat, mai precis înainte ca ea să împlinească 51 de ani. După ce a divorţat pentru a treia oară, fosta actriţă plină de farmec a fost nevoită să devină chelneriţă într-un bar pentru a–şi câştiga existenţa. Când o jurnalistă a descoperit cu ce se ocupa, admiratorii i-au trimis imediat mii de dolari pe care ea nu i-a acceptat şi i-a returnat. A fost întotdeauna o femeie mândră.

Corey Haim

Anii `80 au fost incredibili, iar actorul Corey Haim s-a bucurat de succes. A început să joace din adolescenţă. A apărut în filme precum „Silver Bullet‟, „The Lost Boys‟, „Lucas‟, dar a descoperit rapid că faima aduce şi durere. Curând a început să aibă probleme cu consumul de droguri. Necazurile sale au început atunci când asigurătorii l-au dat în judecată pentru că nu a dezvăluit dependenţa de droguri. După o pierdere de 375 000 de dolari, a primit mai puţine roluri, iar în anul 1997 a ajuns să-şi piardă toţi banii. Cu puţin înainte de a muri, Haim s-a mutat la mama sa. O pneumonie l-a răpus la doar 38 de ani. Familia a cerut ajutor fanilor pentru a acoperi cheltuielile de înmormântare.Recente

Anitta jpg
Boala Pica jpg
Ryan Reynolds jpg
Oprah Winfrey jpg
POZA png
Shannen Doherty  foto   Shutterstock jpg
Jennifer Lopez jpg
Kate Middleton jpg
Hillary Clinton FOTO Profimedia jpg
Nostradamus a prezis că în 2013 va începe al Treilea Război Mondial jpeg
4x5 Mainstage UNTOLD 2024 jpg
Kim Kardashian jpg
influencer  foto   Shutterstock jpg
Kim Kardashian în lenjerie intimă  foto   Instagram jpg
turbulență jpg
Serena Williams  foto   Shutterstock jpg
Nicki Minaj  jpg
Sharon Stone jpg
AD 4nXfs3LB6wCUzZe0QGfm 2E 0loKYvfmcgKRRZdJY7mYQ0V3HM1YwPuJY4OvwLSBL 1NnRCp wuv1ali9JRQ65WltiomaWRbWtMhfIxhqDgCvrmza4tOmhL91H203pYWobZYsep31 jrOgGqp5D1yvfaf2hLA
cel mai bogat model din lume jpg