Au supravieţuit în mod miraculos. Cum şi-a revenit un bărbat după ce a căzut de la etajul 47

1 shutterstock 553243363 jpg jpeg

Chiar dacă ne aflăm într-o epocă a descoperirilor medicale, încă au loc vindecări miraculoase pe care medicii nu le pot explica. În ciuda situaţiei grave de sănătate a unora dintre pacienţi cărora nu le dau mari şanse de supravieţuire, doctorii constată recuperarea rapidă a acestora.

Medicii din zilele noastre pot face operaţii intrauterine sau transplanturi complicate. Cu toate acestea, din când în când, chiar şi cei mai experimentaţi dintre ei se confruntă cu sitauţii în care se simt neputincioşi, iar toate descoperirile ştiinţei par inutile în încercarea de a salva o viaţă. De aceea, chiar şi unii medici au ajuns să numească miracole vindecările spontane ale unor pacienţi cu şanse infime de supravieţuire.

O tânără a supravieţuit după 3 diagnostice de cancer

Rachel Lozano şi-a petrecut cei mai mulţi ani de liceu luptându-se cu o formă agresivă de cancer şi tumora lui Askin. A fost supusă mai multor operaţii, inclusiv un transplant de măduvă osoasă. Eforturile medicului au dat roade atunci când cancerul a dispărut pentru a doua oară. Rachel şi-a acceptat atât nereuşitele, cât şi micile victorii. Cu toate acestea, a fost devastată când medicii au informat-o că, pentru a treia oară, cancerul a recidivat.

Într-un ultim efort, medicii au decis să efectueze o ultimă încercare de eliminare a tumorii. Au dus-o în sala de operaţie şi au început operaţia, dar au rămas nedumeriţi după ce au constatat că tumoarea dispăruse în mod miraculos. Nu exista nici măcar o urmă de ţesut canceros în corpul Rachelei. Mai târziu, le-a spus că s-a rugat foarte mult pentru vindecare în timpul unei ceremonii ţinute în onoarea preotului catolic francez William Chaminade.

A văzut moartea cu ochii după ce a fost agresat pe stradă

În anul 2010, o bandă de 4 bărbaţi a atacat violent un băiat de numai 7 ani din Bangladesh. El se juca în casa familiei când alţi 3 copii s-au apropiat de el. Aceşti copii mai mari i-au promis să-i dea dulciuri dacă va fi de acord să se joace cu ei. A fost de acord şi a mers împreună cu noii săi prieteni. După un timp, băiatul a decis să se întoarcă acasă. Atunci a fost atacat de acei bărbaţi. I-au cerut să cerşească de la trecători pentru ei, lucru pe care băiatul l-a refuzat. Când i-a ameninţat că îi va spune tatălui său, agresorii l-au lovit cu o cărămidă şi l-au înjunghiat. L-au lăsat pe băiat aproape mort. Mama l-a a găsit fără vlagă, într-o baltă de sânge, lângă un depozit. L-a dus de urgenţă la spital într-o ricşă şi, în ciuda şanselor minime de supravieţuire, a reuşit să-şi revină după 3 luni la secţia de terapie intensivă.

S-a trezit după 6 ani

De mult timp, neurochirurgii folosesc stimularea creierului pentru a trata diverse traume şi boli ale creierului, precum Parkinson. Această metodă de tratament s-a dovedit vitală pentru un bărbat care se afla în stare vegetativă de circa 6 ani. Familia bărbatului îşi pierduse speranţa ca el să-şi revină. În anii petrecuţi în spital, bărbatul nu comunicase, nu înghiţise şi nici nu făcuse mişcări coordonate. Când familia sa se gândea să ceară deconectarea lui, o echipă de medici a decis să aplice metoda de stimulare a creierului. Medicii l-au programat pentru operaţie. Bărbatul care nici măcar nu clipise o dată în 6 ani a început imediat să arate îmbunătăţiri după ce medicii au introdus electrozii. Nu folosiseră niciodată acest tip de tratament pentru a trata leziunile cerebrale şi au rămas nedumeriţi când au văzut că a funcţionat perfect la acel pacient.

Un bărbat a supravieţuit unei căderi de la etajul 47

Doi fraţi, Alcides şi Edgar, curăţau ferestrele unei clădiri înalte din Manhattan, New York, când au fost implicaţi într-un accident îngrozitor. Platforma pe care o foloseau pentru a ajunge la ferestrele de la etajul 47 al clădirii s-a rupt brusc şi cei doi au căzut. Impactul l-a ucis pe Edgar pe loc. În mod uimitor, până când salvatorii au ajuns la faţa locului, Alcides era conştient şi chiar stătea în picioare. Când a ajuns la spital, era conştient încă. Sângera abundent, iar investigaţiile au arătat că suferise o leziune cerebrală severă. Îşi rupsese o coasta, picioarele şi un braţ. Medicii au efectuat o operaţie de urgenţă, în ciuda faptului că nu sperau că va supravieţui accidentului. În următoarele câteva săptămâni, au urmat alte 9 operaţii. Toţi au rămas uimiţi când Alcides a rostit primele sale cuvinte după accident şi a început să-şi revină treptat.

FOTO: ShutterstockRecente

Anitta jpg
Boala Pica jpg
Ryan Reynolds jpg
Oprah Winfrey jpg
POZA png
Shannen Doherty  foto   Shutterstock jpg
Jennifer Lopez jpg
Kate Middleton jpg
Hillary Clinton FOTO Profimedia jpg
Nostradamus a prezis că în 2013 va începe al Treilea Război Mondial jpeg
4x5 Mainstage UNTOLD 2024 jpg
Kim Kardashian jpg
influencer  foto   Shutterstock jpg
Kim Kardashian în lenjerie intimă  foto   Instagram jpg
turbulență jpg
Serena Williams  foto   Shutterstock jpg
Nicki Minaj  jpg
Sharon Stone jpg
AD 4nXfs3LB6wCUzZe0QGfm 2E 0loKYvfmcgKRRZdJY7mYQ0V3HM1YwPuJY4OvwLSBL 1NnRCp wuv1ali9JRQ65WltiomaWRbWtMhfIxhqDgCvrmza4tOmhL91H203pYWobZYsep31 jrOgGqp5D1yvfaf2hLA
cel mai bogat model din lume jpg