Autobuzul cu care Aerosmith a mers prima dată în turneu a fost descoperit

1 82941 original jpg jpeg

Autobuzul cu care Aerosmith a mers prima dată în turneu, în 1964, a fost prezentat în emisiunea "American Pickers" de la History. A fost descoperit de gazdele emisiunii Mike Wolfe şi Frank Fritz.

Vehiculul din 1964, un International Harvester Metro, are numele formaţiei scris pe o parte. După ce a fost folosit, a fost abandonat zeci de ani într-o pădure de lângă Chesterfield, Massachusetts.

Episodul emisiunii se numeşte “Roll Like a Rock Star” şi a fost difuzat pe 30 iulie. Poate fi urmărit la cerere pe History.com. Wolfe şi Fritz au fost chemaţi de noul proprietar al locului. Acesta ştie că persoana de la care a cumpărat pământul avea oarecare legături cu Aerosmith.

image

Wolfe a luat legătura cu prietenul său Dan Auerbach de la trupa rock Black Keys. Acesta i-a transmis fotografii ale autobuzului lui Joe Perry, chitaristul de la Aerosmith, care l-a contactat pe Ray Tabano, chitarist co-fondator al celebrei trupe americane până în 1971, rămas însă în bune relaţii cu membrii Aerosmith pentru mulţi ani.

Tabano locuia în apropiere, aşa că a putut verifica la faţa locului autobuzul şi a confirmat că este original. A şi adus o fotografie cu el în interiorul maşinii.

image

“Nu mai ţin bine minte, dar au cam trecut vreo 40 de ani de când am intrat în autobuz”, a spus Tabano despre "hotelul pe roţi" al celor de la Aerosmith. “Conduceam de la Boston la New Hampshire pentru un comision de concert de 125 de dolari.

După ce plătea benzina, mâncarea şi altele, rămâneam cu câte 3 dolari fiecare. Autobuzul îmi aminteşte despre umilele începuturi şi mă uit acum unde a ajuns trupa. Este extraordinar”, a adăugat el.

image

Aerosmith va cânta în direct la NBC pe 15 august. E aşteptat şi un anunţ cu privire la apropiata aniversare a 50 de ani de la înfiinţare. Wolfe şi Fritz au plătit 25.000 de dolari pentru autobuz şi rămâne de văzut cum vor valorifica această achiziţie, informează news.ro.



Recente

marilyn monroe
Halle Berry  jpg
Shania Twain  jpg
Cele mai distrase semne zodiacale  Sursa foto shutterstock 2002731482 jpg
Christina Ricci  foto   Shutterstock(1) jpg
Lily Allen, Ashton Kutcher, Mila Kunis jpg
Anne Hathaway  jpg
Kate Middleton  foto   Shutterstock jpg
David Beckham jpg
Care este semnatura ta astrala  Sursa foto shutterstock 9917164 jpg
Tom Hardy  foto   Shutterstock jpg
Sharon Osbourne  jpg
Vrăjitorul din Oz jpg
Olivia Munn și copilul ei  foto   Shutterstock, Instagram jpg
Kate Middleton  foto   Shutterstock jpg
Gisele Bundchen  foto   Shutterstock jpg
Meghan Fox  Instagram jpg
Cristiano Ronaldo este in vacanta cu familia  jpg
Bella Hadid  foto   Shutterstock jpg
Keely Brosnan si Pierce Brosnan  jpg