Avocado face minuni pentru părul tău!

1 66531 original jpg jpeg

Avocado are dublă acţiune asupra părului tău: îl menţine strălucitor şi rezistent atât de la interior, cât şi de la exterior. Aşadar, descoperă cum poţi beneficia de efectele pozitive ale acestui fruct exotic!

Include-l în dieta de zi cu zi

Pentru a beneficia de proprietăţile fructului de avocado este important să îl consumi ca atare,cât mai des. Tratarea părului casant şi fragil are loc şi de la interior,nu doar prin folosirea unor măşti nutritive.

Grăsimile mononesaturate din compoziţia fructului previn căderea excesivă a părului. Însă,nu doar acestea sunt răspunzătoare de sănătatea podoabei capilare. În compoziţia fructului se găsesc şi vitamine din complexul B,vitamina C,vitamina E,care previn deteriorarea părului. În plus,toate aceste substanţe au capacitatea de a-i reda strălucirea şi frumuseţea de altădată.

Foloseşte o mască pe bază de avocado

O mască pe bază de avocado,aplicată de câteva ori pe săptămână acţionează ca un balsam asupra părului,prevenind deshidratarea şi ruperea firului de păr.

Pentru prepararea măştii ai nevoie de:un avocado,curăţat,tăiat mărunt,o lingură de miere şi două linguri de ulei de nucă de cocos. Ingredientele se amestecă bine cu ajutorul unui blender,până când se formează o pastă. Masca se aplică pe părul curat şi se lasă să acţioneze timp de 30 de minute,după care se clăteşte cu apă din abudenţă.Recente

pahare   shutterstock 2155428393 jpg
Bradley Cooper si Lea jpeg
Nunta jpg
Beyonce jpg
Superman   Dean Cain png
miss universe australia jpg
jaclyn smith actrita jpg
Sunete jpg
Kim Kardashian jpg
pretentios   shutterstock 2153636113 jpg
Untold jpg
Elena Ghica Dora d'Istria 4 jpeg
Competitie jpg
Longevitate jpg
Quokka   animal jpg
Facebook jpg
elvis jpg
Suzanne Somers 2 shutterstock 537518347 jpg
muzica   chitara   guitars gcfe5d960e 1280 jpg
Zishe Breitbart jpeg