Bebe Rexha se luptă cu kilogramele în plus după o boală ovariană

Cântăreaţa şi compozitoarea americană Bebe Rexha a dezvăluit că a aflat recent că suferă de sindromul ovarului polichistic şi a vorbit despre problemele create de dezechilibrul hormonal.

image

În timpul unei apariții într-o emisiune televizată, cântăreața Bebe Rexha, în vârstă de 33 de ani, a dezvăluit că se luptă cu efectele sindromului ovarului polichistic, un dezechilibru hormonal care afectează una din zece femei aflate la vârsta fertilă. Afecțiunea poate provoca simptome precum menstruaţie neregulată, creșterea excesivă a părului, acnee, îngrăşare și infertilitate.

„A fost greu pentru mine‟

Artista s-a confruntat în special cu o creştere în greutate. Potrivit People, ea a declarat că i-a fost dificil că revină la o siluetă de invidiat. „A fost greu pentru mine. Tocmai am aflat recent că am sindromul ovarului polichistic. Multe femei îl au şi nu știu. Este greu. Cred că pentru mine, cu siguranță este. M-am luptat cu kilogramele în plus şi cu mâncarea dintotdeauna‟, a spus Rexha, remarcând că creșterea în greutate este un simptom comun cu care se confruntă femeile cu sindromul ovarului polichistic.

I s-a cerut să slăbească pentru a avea o carieră muzicală

În timpul aceluiaşi interviu, Bebe Rexha şi-a amintit de intrarea ei în lumea showbizului: „Am primit primul meu contract de discuri şi, când am semnat prima oară m-au întrebat dacă sunt gata să intru în formă de bootcamp şi să pierd nouă kilograme, pentru a avea această carieră‟.

Vezi si: Răzvan Popescu: „N-am mai avut energia s-o iau de la capăt cu dietele“

Rexha a vorbit adesea despre eforturile ei continue de a slăbi. S-a simţit adesea  descurajată după ce a văzut comentarii despre greutatea ei pe rețelele sociale. „Nu sunt supărată, pentru că este adevărat. M-am îngrășat! Mulțumesc tuturor oamenilor care mă iubesc necondiţionat!‟, a adăugat ea.

„Nu știu cum să mă mai ajut sau cum să mă iubesc pe mine însămi‟

Cântăreața a mărturisit că se luptă cu propria imagine corporală. Şi-a expus aceste frământări într-un videoclip postat pe reţelele sociale. Pe TikTok, Rexha a explicat că îngrăşarea i-a afectat încrederea în sine şi i-a luat din bucuria de a trăi.

Te-ar mai putea interesa: Secretele dietei cu care Jamie Oliver a slăbit uşor

A dezvăluit: „M-am cântărit și nu mă simt confortabil să spune ce greutate am, pentru că mă simt jenată. Mă simt dezgustător şi nu mă simt bine în propriul meu corp. Acesta este motivul pentru care nu am postat în ultima perioadă, de un an încoace, sau cel puţin nu atât de mult pe cât obişnuiam. Nu știu cum să mă mai ajut sau cum să mă iubesc pe mine însămi‟.

FOTO: ShutterstockRecente

George Clooney, Denzel Washington foto  Shutterstock jpg
Joe Jonas și Sophie Turner foto  Shutterstock jpg
David și Victoria Beckham jpeg
paste jpg
Mila Kunis, Ashton Kutcher foto  Shutterstock jpg
Forma buzelor arata cat esti de afectuos Sursa foto shutterstock 1894073158 jpg
Julia Haart Instagram jpg
horoscop, zodii, stres jpg
Beyonce sursa  Shutterstock jpg
Gordon Ramsay jpg
DISKOteka 5 jpeg
Revista Click! pentru femei Nr 19  15 28 septembrie 2023 jpeg
Michael Kors foto  Shutterstock jpg
Demi Lovato jpg
Afis KHS 2023 jpg
Kourtney Kardashian însărcinată Instagram jpg
Piatra lunii in care te ai nascut iti spune care este cea mai mare calitate a ta Sursa foto shutterstock 349829447 jpg
Arnold Schwarzenegger jpg
Sylvester Stallone și fiicele lui sursa  Shutterstock jpg
Robbie Margot foto  Shutterstock jpg