Ben Affleck explică de ce e atât de trist în poze. Divorțează de Jennifer Lopez?

Încă de când i-a jurat dragoste pe viață la altar jumătății lui, JLo, actorul pare că se află într-o nefericire continuă. Într-un final, ne explică de ce face deja faimoasele lui grimase triste în public.

Jennifer Lopez, Ben Affleck foto  Shutterstock jpg

Câștigătorul Oscarului nu vorbește mult și des despre viața lui privată, însă atunci când o face toată lumea îl ascultă. Recent, a spus că faima soției sale e „nebunie curată”, atuni când a fost prezent la emisiunea lui Kevin Hart, Hart To Hart.

Interviul cu Ben Affleck a fost făcut înainte să înceapă să circule zvornurile despre divorțul lui și al lui Jennifer Lopez, motiv pentru care vedeta s-a simțit destul de confortabil ca să vorbească despre felul său de-a fi. Astfel, a recunoscut că „sunt puțin timid. Și nici nu-mi place să primesc multă atenție”.

„De asta mă văd oamenii și se întreabă de ce oi fi tot timpul supărat. Pentru că cineva își bagă camera de filmat în fața mea și eu mă pregătesc deja pentru nebunia care urmează”, a dezvăluit actorul. Ben a ținut să precizeze că cel mai mult îl deranjează atunci când sunt fotografiați copiii lui.

„Nu mă deranjează să fiu fotografiat la un club sau o premieră, unde merg cu soția mea, nu-mi pasă. N-ai decât. Nici măcar nu te observ. Dar e alta situația când e vorba despre copiii mei”, a completat vedeta care a ținut să adauge un aspect interesant – „Câteodată stau acasă și mă întreabă cei din jurul meu ce problemă am”. Cu alte cuvinte, fața lui poate avea o mină care să pară tristă fără motiv, așa arată el câteodată.

„Atunci explic celui de lângă mine că n-am nicio problemă, pur și simplu ascultam ceva”, a continuat Ben. „De obicei, oamenii văd la mine ceva ce nu există, de fapt”, a conchis acesta.

Cu alte cuvinte, Affleck nu se află într-o perioadă prostă a vieții lui, nu e atât de supărat precum credem noi, ci doar așa arată el câteodată. Cel puțin de asta încearcă să ne convingă el. O fi oare așa sau nu?

foto - ShutterstockRecente

Nostradamus a prezis că în 2013 va începe al Treilea Război Mondial jpeg
4x5 Mainstage UNTOLD 2024 jpg
Kim Kardashian jpg
influencer foto  Shutterstock jpg
Kim Kardashian în lenjerie intimă foto  Instagram jpg
turbulență jpg
Serena Williams foto  Shutterstock jpg
Nicki Minaj jpg
Sharon Stone jpg
AD 4nXfs3LB6wCUzZe0QGfm 2E 0loKYvfmcgKRRZdJY7mYQ0V3HM1YwPuJY4OvwLSBL 1NnRCp wuv1ali9JRQ65WltiomaWRbWtMhfIxhqDgCvrmza4tOmhL91H203pYWobZYsep31 jrOgGqp5D1yvfaf2hLA
cel mai bogat model din lume jpg
Kevin Bacon jpg
Celebra creatoare de modă Coco Chanel a încetat din viață în 1971 jpeg
Maimuța Proboscis jpg
Jake Gyllenhaal  jpeg
Justin Bieber jpg
Debbie Harry Instagram jpg
michael jackson jpg
Khloe Kardashian jpg
Robbie Williams, Beyonce jpg