Beneficiile băii cu parafină

1 68094 original jpg jpeg

Băile cu parafină sunt disponibile în mai multe saloane, ca tratamente de înfrumuseţare, însă la bază, ele reprezintă mai mult de atât. Atunci când vine vorba de a calma dureri, musculare sau de oase, nu se compară nimic cu o baie cu parafină!

Ceestebaia cuparafină?

Este nevoie de o „cărămidă” sau de un bloc de parafină,care este mai apoi încălzită într-un fel de cadă,de fapt un aparat electric ce reglează căldura la care ceara se topeşte. Atunci când ceara este în formă lichidă,partea corpului,ce necesită îngrijire,mână,picior,încheietura mâinii sau a gleznei,se înmoaie în ceara topită şi se scoate imediat apoi. Expunerea la aer face ca ceara să se întărească. După 20 de minute,ceara se îndepărtează.Recomandări

Băile în parafină sunt recomandate pentru o varietate de afecţiuni:artrită,eczeme,tendinită,inflamaţii,spasme musculare,dureri musculare,psoriazis,ţesut cicatricial,coate şi genunchi rigizi.

Restricţii

Tratamentele cu parafină nu sunt în general recomandate persoanelor cu hipertensiune arterială,diabet zaharat,vene varicoase. Persoanele cu astfel de afecţiuni trebuie să se consulte cu un medic,înainte de a urma un tratament cu parafină.

Alte beneficii

Tratamentele cu parafină au şi beneficii de înfrumuseţare. Băile în parafină calmează şi hidratează pielea,tratamentele fiind benefice pentru mâinile şi picioarele suprasolicitate. Baia deschide porii,iar ceara acoperă pielea într-un mod care o cremă obişnuită nu poate. Aceasta permite umezelii să pătrundă în piele,şi astfel obţii cea mai eficientă hidratare.Recente

Nunta jpg
Beyonce jpg
Superman   Dean Cain png
miss universe australia jpg
jaclyn smith actrita jpg
Sunete jpg
Kim Kardashian jpg
pretentios   shutterstock 2153636113 jpg
Untold jpg
Elena Ghica Dora d'Istria 4 jpeg
Competitie jpg
Longevitate jpg
Quokka   animal jpg
Facebook jpg
elvis jpg
Suzanne Somers 2 shutterstock 537518347 jpg
muzica   chitara   guitars gcfe5d960e 1280 jpg
Zishe Breitbart jpeg
Dakota Johnson jpg
panza de paianjen shutterstock 1761418589 jpg