Beneficiile cărbunelui asupra frumuseţii

1 67786 original jpg jpeg

Când vine vorba de frumuseţe, este întotdeauna o confuzie între ceea ce avem nevoie, ceea ce vrem şi ceea ce chiar funcţionează. Produsele de îngrijire pe bază de cărbune pot face o mare diferenţă pentru look-ul nostru, chiar dacă unele persoane sunt intimidate de culoarea acestui produs pe piele.

De fiecare dată când te duci într-un magazin şi vrei să cumperi produse de înfrumuseţare,vânzătoarea încearcă să-ţi vândă produse pe bază de extract de ulei de arbore de ceai sau de acid salicilic. Dacă eşti în căutarea unui produs care nu conţine substanţe chimice,cărbunele este cel mai bun.Masca de faţăpe bază de cărbune a început să fie folosită de tot mai multe femei din întreaga lume şi are beneficiile pozitive asupra pielii.

Iată care este secretul cărbunelui negru:

Acest ingredient a început să fie folosit încă din secolul al 19-lea,ca un remediu pentru mahmureală şi flatulenţă."Cărbunele a revenit pe piaţa de frumuseţe din nou, din cauza capacităţii sale de a absorbi toxinele şi de a curăţa pielea. Fie că este în formă de capsule sau măşti de frumuseţe, acest produs este folosit în prezent în majoritatea centrelor de frumuseţe şi sănătate",spune cosmeticianul Nishi Anand.

1.  Curăţă şi purifică pielea

Cărbunele este cunoscut pentru că poate absorbi de 100-200 de ori greutatea sa,îndepărtând impurităţile şi păstrând astfel

curată,catifelată şi hidratată.

"Când vine vorba de produse de frumuseţe, acestea au fiecare beneficiile lor, dar şi cărbunele are de oferit. Este eficient în tratarea corpului de la mirosuri, acnee şi alinarea de la muşcăturile de insecte şi eczeme",spune Riddima Negi,profesionist în frumuseţe.

2. Oferă beneficii împotriva anti-îmbătrânirii

Datorită capacităţii sale de a preveni deteriorarea celulelor şi pentru că elimină în mod curent din organism toxinele şi substanţele chimice,experţii în domeniul sănătăţii şi medicii recomandă de multe ori utilizarea de creme sau măşti care conţin cărbune,pentru a preveni îmbătrânirea şi pentru a întârzia să apară liniile fine de riduri. Acesta strânge pielea,făcând-o să micşoreze pungile şi liniile fine şi netede de pe faţă şi gât.  

3. Produse pe bază de cărbune

Format pentru toate tipurile de piele,previne acneea şi pielea pigmentată. Poţi folosi măşti sau alte creme care sunt preparate pe bază de cărbune.

Pasta de dinţi,cea care conţine cărbune protejează dinţii şi în acelaşi timp îi albeşte. Există o gamă largă de paste de dinţi pe bază de cărbune.

Săpunurile,în afară de a avea grijă de pielea facială,cele pe bază de cărbune te asigură că,dacă ai orice probleme de piele pe

,picioare şi alte părţi ale corpului,previne boli de piele cum ar fi erupţiile cutanate şi mirosul corpului.

Credit foto:www.nadin-style.mdRecente

Nunta jpg
Beyonce jpg
Superman   Dean Cain png
miss universe australia jpg
jaclyn smith actrita jpg
Sunete jpg
Kim Kardashian jpg
pretentios   shutterstock 2153636113 jpg
Untold jpg
Elena Ghica Dora d'Istria 4 jpeg
Competitie jpg
Longevitate jpg
Quokka   animal jpg
Facebook jpg
elvis jpg
Suzanne Somers 2 shutterstock 537518347 jpg
muzica   chitara   guitars gcfe5d960e 1280 jpg
Zishe Breitbart jpeg
Dakota Johnson jpg
panza de paianjen shutterstock 1761418589 jpg