Beneficiile gălbenuşului pentru ten

1 66349 original jpg jpeg

Nu este necesar să dai bani grei pentru produse de îngrijire menite să-ţi dea strălucire tenului. E suficient să deschizi frigiderul şi cămara, vei găsi toate ingredientele necesare pentru a-ţi prepara o mască hrănitoare pe bază de gălbenuş!

Ouăle sunt preţioase pentru organism şi au virtuţi cosmetice recunoscute. Asociat cu uleiul de măsline şi cu diverse fructe,gălbenuşul hrăneşte şi hidratează pielea. Permite uniformizarea tenului şi reduce vizibilitatea petelor. Iată câteva reţete din care vei afla care sunt beneficiile gălbenuşului pentru ten.

Beneficiile gălbenuşului pentru ten:cum faci o mască hrănitoare

Ai nevoie de un gălbenuş,de o banană zdrobită,de 2 linguriţe de ulei de măsline (sau de ulei de cocos). Într-un bol,amestecă gălbenului cu banana zdrobită (cu ajutorul unei furculiţe,ca şi cum ai face piure). Banana este un concentrat de substanţe nutritive (săruri,minerale,vitamine) şi de apă,de aceea hrăneşte şi hidratează pielea ăn profunzime.

Beneficiile gălbenuşului pentru ten:adaugă ingredientele

Varsă peste amestecul de gălbenuş şi banană ulei de măsline sau de cocos. Acestea au rol în a proteja pielea. Uleiul de măsline are proprietăţi hidratante şi de catifelare. În plus,e un ingredient antiîmbătrânire. Uleiul de măsline are aceleaşi proprietăţi,şi aduce în plus şi mirosul special,foarte apreciate în produsele de îngrijire.

Beneficiile gălbenuşului pentru ten:cum pregăteşti pielea

Masca cu gălbenuş nu va fi eficace decât dacă îţi cureţi tenul în prealabil. Spală-te pe faţă cu apă călduţă şi elimină orice resturi de machiaj. Prinde-ţi părul şi acoperă-ţi umerii cu un prosop,pentru a-ţi proteja hainele.

Beneficiile gălbenuşului pentru ten:cum aplici masca

Aplică masca utilizând degetele,o dischetă demachiantă sau un şerveţel absorbant. Evită conturul ochilor,gura şi nările. Lasă să acţioneze un sfert de oră,stând întinsă pe pat sau pe un fotoliu. Apoi,spală-te pe faţă cu apă călduţă,fără a freca. Usucă-te prin tamponare cu un prosop curat.

Beneficiile gălbenuşului pentru ten:sfaturi şi trucuri

Utilizează,pe cât posibil,ouă proaspete şi bio. Aplică masca o dată pe săptămână,seara. Poţi aplica această mască şi pe zone ale corpului unde ai celulită. Dacă eşti alergică la ouă,nu folosi însă această mască. Poţi face măşti utilizând alte ingrediente naturale – roşiile,spre exemplu. Mascacu gălbenuş nu se păstrează – dacă nu o foloseşti pe toată,arunc-o.

   Recente

Arnold Schwarzenegger foto  Shutterstock jpg
Kate Middleton foto  Shutterstock jpg
Jennifer Lopez Instagram jpg
Eva Mendes foto  Shutterstock jpg
actriță pe covorul roșu sursa  Shutterstock jpg
Frica de zbor jpg
angelina Jolie foto  Shutterstock jpg
Vedete care sufera de tulburare bipolara Sursa foto shutterstock 1604341012 jpg
Arnold Schwarzenegger jpg
Copii jpg
Zodiacul pasarilor Sursa foto shutterstock 2170596575 jpg
3 lucruri pentru care oamenii te judeca atunci cand te vad prima data Sursa foto shutterstock 660620350 jpg
Apa oxigenata in ureche jpg
Kim Kardashian, Kanye West sursa  Shutterstock jpg
Regele Charles, Camilla Parker jpeg
Avion jpg
Lisa Bonet, Jason Momoa jpg
Celine Dion foto  Shutterstock jpg
Kylie Minogue foto  Shutterstock jpg
Diane Keaton sursa  Shutterstock jpg