Beneficiile pentru frumuseţe ale sportului

1 73006 original jpg jpeg

Mişcarea este bună nu doar pentru sănătate, ci şi pentru a te menţine frumoasă. Află în cele ce urmează de ce sportul poate fi unul dintre cele mai bune remedii pentru acne, riduri şi pentru un ten tern.

Strălucire imediată a pielii

După exerciţiile de aerobic,de pildă,în timpul cărora pielea ta primeşte o doză mare de sânge oxigenat,tenul va căpăta o strălucire aparte. Încearcă şi vei vedea!

Riduri estompate

Potrivit site-ului Dailyglow.com,mişcarea ajută la menţinerea unui nivel optim de hormon cortizol. Este un aspect important,pentru că un nivel crescut al acestui hormon atrage după sine o creştere a producţiei de sebum,ceea ce provoacă apariţia acneei şi a altor probleme ale tenului (puncte negre,pori deschişi). În plus,sportul măreşte producerea de colagen,ceea ce ajută la păstrarea fermităţii,supleţii şi elasticităţii tenului.

Păr mai bogat şi mai rezistent

Fluxul de sânge îmbunătăţit în timp ce faci mişcare aduc un plus de rezistenţă foliculilor părului şi stimulează creşterea. În plus,exerciţiul fizic este o soluţie pentru a te elibera de stres,una dintre cauzele pierderii podoabei capilare.