Beyonce şi Kim Kardashian, mândre de zodiile lor. Ele sunt vedetele care cred în astrologie!

1 vedete jpg jpeg

Astrologia este pseudoştiinţa care promite să ofere o imagine completă asupra viitorului, în funcţie de semnul zodiacal. Cercetările arată că milioane de oameni cred în horosocop. Printre ei şi vedete de renume, care sunt dependente de predicţiile astrologului.

Oricine a petrecut măcar o dată în viaţă timp citind informaţii despre semnele zodiacale, iar multe vedete iau horoscopul cât mai serios cu putinţă. Există celebrităţi care sunt dependente de zodiac şi spun că s-au cunoscut mai bine de când au început să descopere care sunt trăsăturile zodiilor lor. Crezi că ziua în care te-ai născut îţi poate influenţa personalitatea şi viaţa, în general? Nu eşti singurul! Iată care sunt celebrităţile, care sunt interesate de astrologie!

Kim Kardashian, pasionată de compatibilitatea astrologică

Vedeta Kim Kardashian nu doar crede în astrologie, ci a şi petrecut mult timp citind despre semnul ei zodiacal ca să înţeleagă cum să se raporteze la oamenii din jurul ei. Kim este o Balanţă şi crede că relaţia ei de prietenie cu Kylie Jenner se datorează compatibilităţii pe care semnele lor zodiacale, Balanţă-Leu, le au:

„Aceste două semne sunt super complementare şi se potrivesc de minune. Leul este un semn de foc, cu energie puternică, aşa cum este Kylie, în timp ce Balanţa, un semn de aer, este mult mai subtil. Focul are nevoie de aer pentru a supravieţui, aşa că este o pereche perfectă. Îmi iubesc zodia‟, a spus Kim, potrivit thetalkto.

Gigi Hadid: „Sunt un Taur, sunt dură‟

La vârsta de 26 de ani, Gigi Hadid are o personalitate puterică, dat fiind faptul că este de mică în industria de modelling. Fotomodelului îi place să facă lucrurile în felul ei, este ambiţioasă şi niciodată nu îşi lasă planurile nefăcute, la fel ca majoritatea oamenilor născuţi sub semnul Taurului. De asemenea, modelul refuză să aibă un bodyguard cu normă întreagă, deoarece are încredere în forţele proprii, la fel ca un Taur: „Am securitate în momentele potrivite, dar îmi place, de asemenea, să merg singură pe stradă. Sunt un Taur, sunt dură‟, a spus ea, într-un interviu, pentru Allure.

Citeşte şi: Taurii iubesc prăjiturile sofisticate, Racii merg pe dulciuri tradiţionale. Desertul care te reprezintă în funcţie de zodie

Beyonce, mândră de zodia Fecioară

Artista Beyonce este născută pe data de 4 septembrie 1981, sub semnul Fecioarei şi, potrivit ei, multe trăsături ale zodiei sale i se potrivesc. Este extrem de muncitoare şi perfecţionistă, ca mulţi oameni născuţi sub acest semn zodiacal. Cântăreaţa este conştientă de trăsăturile pe care le are şi este mândră de ele:

„Sunt o Fecioară în adevăratul sens al cuvântului şi sunt mândră de asta‟, a spus artista, într-un interviu. De asemenea, Beyonce a spus că aceste caracteristici ale zodiei sale au ajutat-o să fie acolo unde se află astăzi, deoarece micile detalii la care este atentă şi autocritica o fac să fie implicată 100% în proiectele sale.

Gisele Bündchen reprezintă zodia Rac

Născută sub semnul Racului, modelul crede că acest aspect i-a influenţat stilul de viaţă diferit faţă de al altor modele. Gisele Bündchen este o persoană sensibilă, iubeşte natura şi să fie aproape de familia ei, la fel ca majoritatea persoanelor născute sub semnul Racului: „Sunt Rac, micul crab. Iubesc casa, sanctuarul ei, toate lucrurile confortabile. Când mergeam la prezentările de modă, eram ca un peşte ieşit din apă. Îmi doream să plec de la serviciu, ca să ajung acasă‟, a spus ea, pentru publicaţia Vogue.

Citeşte şi: Hugh Jackman consumă multă cafea, Gigi Hadid uită să bea apă. Ce vedetă e dependentă de fast-food?

Poate aceasta este explicaţia pentru care Gisele Bündchen are o legătură atât de strânsă cu familia, în special cu copiii ei, Vivian Lake Brandy şi Benjamin Brandy.

Selena Gomez: „Sunt extrem de sensibilă‟

Gisele Bündchen şi Selena Gomez au un lucru în comun: ambele s-au născut sub semnul Racului. Actriţa Selena Gomez confirmă cele spuse de Gisele şi crede că tărie că persoanele din zodia Rac sunt extrem de sensibile, aşa cum şi ea este: „Sunt un altfel de Rac, sunt extrem de sensibilă. Simt totul atât de intens…Este trăsătura mea preferată. Sentimentul pe care îl iubesc‟, a declarat actriţa, în trecut.

Sursă foto: Shutterstock