Bicarbonatul de sodiu, secretul îngrijirii tale

1 70160 original jpg jpeg

Folosit atât în bucătărie, cât şi pentru albirea danturii, bicarbonatul de sodiu se numără printre soluţiile ieftine şi eficiente la care poţi apela pentru îngrijirea pielii tale. Descoperă în rândurile de mai jos cum poţi să foloseşti bicarbonatul în ritualul tău de înfrumuseţare!

Bicarbonatul este un aliat de încredere împotriva transpiraţiei urât mirositoare. Dar combate nu numai mirosul înţepător lăsat de glandele sudoripare. Bicarbonatul de sodiu se laudă însă cu proprietăţi şi în tratamentele cosmetice.

Este un bun exfoliant al tenului,contribuie la îndepărtarea petelor roşii şi a acneei,reduce sebumul şi lasă părul mătăsos,strălucind de vitalitate. Printre cel mai cunoscut şi testat remediu cu bicarbonat de sodiu este cel de albire a danturii.

Pentru dinţi albi ca laptele

În trecut,în lipsă de pastă de dinţi,bicarbonatul era folosit împreună cu sarea de bucătărie pentru curăţarea danturii. Şi efectele sunt optime dacă se utilizează această metodă câteva săptămâni la rând.

Este de ajuns să pui puţină pulbere pe periuţa de dinţi cu care te speli,cel puţin de două ori pe zi,dimineaţa şi seara. Nu numai că îţi vei albi dantura,dar vei reduce şi tartrul,iar petele de la cafea,vin şi tutun vor dispărea.Recente

pahare   shutterstock 2155428393 jpg
Bradley Cooper si Lea jpeg
Nunta jpg
Beyonce jpg
Superman   Dean Cain png
miss universe australia jpg
jaclyn smith actrita jpg
Sunete jpg
Kim Kardashian jpg
pretentios   shutterstock 2153636113 jpg
Untold jpg
Elena Ghica Dora d'Istria 4 jpeg
Competitie jpg
Longevitate jpg
Quokka   animal jpg
Facebook jpg
elvis jpg
Suzanne Somers 2 shutterstock 537518347 jpg
muzica   chitara   guitars gcfe5d960e 1280 jpg
Zishe Breitbart jpeg