Boala nu le ocolește nici pe ele! Ducese și prințese care suferă în secret

Trăiesc în palate, poartă diademe cu diamante și cheltuielile lor cu alimentația, securitatea lor și garderoba le sunt suportate de supuși în mare parte. Însă sunt la fel ca noi toți când vine vorba despre boală.

image

Prințesa Eugenie

Încearcă pe cât posibil să ducă o viață noarmală. Are un serviciu la galeria de artă Hauser and Wirth din Londra și nu prea apare în tabloidele britanice cu picanterii din viața ei privată. În timpul nunții ei, prințesa a făcut ceva ieșit din comun – și-a arătat cicatricea imensă pe care o are pe spate.

Când avea 12 ani, prințesa Eugenie a ajuns pe masa de operații pentru a-și modifica curbura pe care o avea coloana ei din cauza scoliozei accentuate de care suferea. „În timpul operației mele, care a durat opt ore…”, a început prințesa să povestească pe site-ul Royal National Orthopaedic Hospital, în 2021. „…chirurgii au inserat pe fiecare parte laterală a coloanei mele bucățele de titan și câteva șuruburi în partea superioară a gâtului. După trei zile petrecute la ATI, am stat o săptămână pe secție și alte șase zile în scaunul cu rotile, dar, după asta, am putut să merg din nou!”, a continuat membra familiei regale britanice.

Totuși titaniul inserat în coloana ei i-a pus probleme prințesei când l-a adus pe lume pe fiul ei, August Philip Hawke Brooksbank, în februarie 2021. Ea n-a putut face epidurală, motiv pentru care s-a apelat la cezariană pentru a deveni mamă.

Meghan Markle

Soția Prințului Harry are un stil de viață sănătos, încercând să fie vegană în timpul zilelor de lucru, iar, în weekend, să fie mai flexibilă în privința mâncării, după cum ne-a informat chiar Ducesa de Sussex în Best Health.

image

În 2015, Meghan a recunoscut, în The Chalkboard, că obișnuia să sufere din cauza unor migrene atât de apăsătoare, încât ajungea adesea la spital din cauza lor. Americanca a reușit să scape de migrene abia când le-a abordat holistic. „Cred mult în acupunctură și terapia cu ventuze. Medicina orientală mi-a schimbat, pur și simplu, viața!”, a conchis Markle.  

Prințesa Charlene de Monaco

În 2021, soția Prințului Albert de Monaco a dispărut din viața publică pentru aproape doi ani. Se pare că a contactat o infecție masivă la urechi, nas și gât, care a necesitat numeroase tratamente de durată efectuate în Africa de Sud, țara ei natală.

„Echipa ei medicală a sfătuit-o să nu călătorească înapoi în Monaco, având în vedere că prințesa trebuie să mai suporte și alte proceduri și apoi să se recupereze în urma lor”, stătea scris în comunicatul de presă emis de reprezentanții lui Charlene. Abia în 2021 a reușit prințesa să se întoarcă la familia ei, în Monaco, însă chiar și atunci a continuat să rămână într-un con de umbră până să fie capabilă să-și revină complet în urma multiplelor operații suferite.

Prințesa de Wales

Din momentul în care soțul ei a devenit prințul moștenitor al tronului britanic, Kate Middleton a urcat și ea în ierarhia regală și a preluat mult mai multe responsabilități oficiale. Și tocmai acest program aglomerat îi dă bătăi de cap prințesei care mai este și mama a trei copii de vârste destul de mici. Ce se întâmplă cu Kate în utima vreme? Are probleme cu somnul!

image

În timpul unei vizite într-un centru militar din Pirbright, Surrey, în septembrie 2022, Middleton a fost auzită vorbind cu trupele și plângându-se că nu doarme destul. Totuși, pentru a scăpa de insomnii, Prințesa de Wales încearcă, pe cât posibil, să respecte câteva reguli clare – să fie deja în pat la ora 22.30, în fiecare seară, și să nu mai mănânce nimic după orea 18.00, pentru ca digestia să fie deja făcută până se duce ea la culcare.

Foto - ShuttestockRecente

Kelly Clarkson jpg
Rihanna foto  Shutterstock jpg
Summer in the city reprogramat jpg
Karpatia Pony Show 2023: cinci zile de acțiune și distracție pentru întreaga familie pe Domeniul Cantacuzino, Florești!
Untold2022 0807 235921 2M5A4740 JulienDuval ok jpg
SAGA x MAI jpg
Tina Turner foto  Instagram jpg
Britney Spears bea litri de cafea si energizante ca sa nu doarma noptile Sursa foto shutterstock 431461978 jpg
Click! Pentru Femei jpg
Victoria Beckham, Harper Beckham jpg
Taylor Swift jpg
Sanii mai mari nu aduc fericirea Sursa foto shutterstock 1073334950 jpg
Jennifer Aniston, Courteney Cox sursa  Shutterstock jpg
De Niro jpg
Cum reactionezi cand esti gelos in functie de zodie Sursa foto shutterstock 2037180338 jpg
BEBE REXHA png
GNR Poster (cu opening act) Portrait jpeg
WhatsApp Image 2023 05 17 at 13 28 32 jpeg
Beyonce sursa  Instagram jpg
1 printul charles in romania 7 jpg jpeg