Boboceii verii

1 51902 original jpg jpeg

Hollywoodul este o mare familie, iar veştile bune precum venirea pe lume a unor vedete din faşă sunt adesea „copiate“ de „rude“. Întâmplător sau nu, în lunile următoare mai multe dive vor primi barza în căminul lor.

Reese Witherspoon,mămică a treia oară

Pe 21 mai,Cetatea Filmului vuia că actriţa din seria „Blonda de la Drept” este însărcinată în 12 săptămâni,ceea ce,printr-un calcul simplu,i-ar plasa sorocul undeva la sfârşitul lui august – începutul lui septembrie. Reese mai are doi copii,Ava (12 ani) şi Deacon (8 ani),dar e la prima sarcină cu al doilea soţ,producătorul Jim Toth.

Kourtney Kardashian,pe ultima sută de metri

simeon stalpnicul png

Vedeta clanului Kardashian se poate considera o mămică de fetiţă fericită,cu atât mai mult cu cât şi-a făcut pregătirea sufletească încă din noiembrie anul trecut,când ea şi partenerul său,Scott Disick,au anunţat public că au început cumpărăturile de hăinuţe roz.

Drew Barrymore,primele emoţii materne

simeon stalpnicul png

După multe speculaţii,Drew şi soţul ei,Will Kopelman,au confirmat recent,printr-o apariţie într-o revistă americană,prima sarcină a actriţei. Veşti despre minunea din burtica lui Drew au răzbătut încă din februarie,sorocul acesteia fiind la finele lui octombrie.

Uma Thurman va avea o fetiţă

simeon stalpnicul png

La 42 de ani,Uma – fosta soţie a actorului Ethan Hawke – se pregăteşte să nască o fetiţă,alături fiindu-i partenerul său,afaceristul Arpad Busson. După cinci ani de căsnicie şi doi copii,Uma şi Ethan s-au despărţit în 2007,de atunci actriţa începând o relaţie,cu episoade de pauză,cu cel care i-a fost iubit supermodelului Elle Macpherson.Recente

virgine înmormântare sursa  Shutterstock jpg
MAIN Poster 4x5 png
Demi Moore jpeg
Eva Mendes jpg
Elena Ceaușescu, Eva Braun sursa  Shutterstock jpg
Patrick Duffy, Linda Purl sursa  Shutterstock jpg
Adele jpeg
Shakira jpeg
Jane Fonda foto  Shutterstock jpg
Cele mai fericite tari din lume Sursa foto shutterstock 2097419497 jpg
Kendall Jenner jpg
Bruce Willis 1 jpg
Meghan Markle jpeg
Sabrina jpg
Georgina Rodriguez Instagram jpg
ashley graham, sotul si copiii foto  Instagram jpg
Paris Hilton jpg
Tiger Woods sursa  Shutterstock jpg
332377003 3394862050761175 2241624325860106195 n jpg
eveniment lux oameni petrecere jpg