Bomba sexy Pamela Anderson: „Voiam să devin bibliotecară!”

Cea mai celebră blondă din lume și-a povestit întreaga viață într-un interviu din „The Times”, publicat zilele trecute. Ce dezvăluiri a făcut vedeta?

image

Vedeta de 55 de ani, care a dezvăluit recent cum Vladimmir Putin „s-a distrat de minune cu mine la Kremlin”, i-a recunoscut jurnalistului de la The Times că ea și-a dorit să devină bibliotecară și că singurul bărbat care a tratat-o vreodată cu respect a fost Hugh Hefner, creatorul revistei destinate bărbaților, „Playboy”.

Pamela a apărut pe coperta „Playboy” de un număr record de ori – 14 – iar acum povestește tuturor despre experiența ei în fața camerei foto, dar și despre viața ei din culise, în timpul turneului de promovare a noii ei autobiogafii, „Cu dragoste, Pamela” și a lansării documentarului „Pamela, o poveste de dragoste”, de pe Netflix.

Deschizându-și sufletul în fața jurnalistului Decca Aitkenhead, în orășelul ei natal Ladysmith, Wisconsin, blondina sexy a recunoscut: „Voiam să să devin bibliotecară. Dar am luat-o într-o direcție diferită”. Trecând peste faptul că a promovat toată viața o imagine de blondină care nu pare să fi citit nicio carte în viața ei, Anderson a dovedit, cu vârf și îndesat, că a reușit să-și depășească condiția, că a făcut ceva cu viața ei. Și asta în ciuda dificultăților întâmpinate pe parcurs...

Vedeta serialului „Baywatch” a avut o copilărie și-o adolescență traumatizante, din cauza agresiunii sexuale îndurate, care a durat ani întregi, a violurilor repetate la care a fost supusă, dar și din cauza sărăciei lucii în care a crescut și-a abuzului suferit.

image

Dorința ei de-a pleca de-acasă și-a ajunge la Conacul Playboy, ca să-și încerce norocul ca model al lor, s-a născut dintr-o timiditate cruntă a ei. „Eram extraordinar de timidă și nu mai voiam să mă simt așa. De-asta am făcut-o! Ca să scap de acel sentiment!”, explică vedeta.

„Prima ședință foto m-a făcut să mă simt ca o femeie senzuală. Sexualitatea mea îmi aparținea pentru prima dată în viața mea. Am redevenit puternică astfel!”, a dezvăluit Pam, fostă victimă a abuzului sexual în copilărie.

După mai multe eșecuri amoroase și numeroase procese care au lăsat-o fără bani în buzunar, Anderson atrage atenția și asupra relației tumultoase cu mama ei. „Mi-a spus niște chestii groaznice! O să fie foarte greu pentru ea să știe că am făcut publice multe aspecte din viața mea”, a declarat bomba sexy făcând referire la cartea și documentarul despre viața ei.

Foto - Shutterstock



Recente

Cristiano Ronaldo  foto   Instagram jpg
Tom Cruise cu soții Beckham  foto   Instagram jpg
Obiceiuri din copilarie  jpg
insula miliardarilor  foto   Shutterstock jpg
elvis presley jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg
Taylor Swift  jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg
un caine fericit jpg
Victoria Beckham jpg
Regina Margareta a Danemarcei  foto  Shutterstock jpg
bebeluș  foto   Shutterstock jpg
Rachel McAdams    jpg
Leonardo DiCaprio  foto   Shutterstock jpg
muzica din adolescenta aduce beneficii  jpg
Zac Efron  jpg
Beyonce   foto   Instagram jpg