Bon Jovi se operează, dar turneul nu va fi afectat!

1 48797 original jpg jpeg

Jon Bon Jovi va fi operat la genunchi. Artistul şi-a rupt un ligament în timpul show-ului de la Helsinki, de pe 17 iunie. Dar turneul mondial „The Circle” continuă!

Motiv de îngrijorare pentru fanii lui Bon Jovi,care şi-au cumpărat bilete la concertul de pe 10 iulie,din Piaţa Constituţiei. Artistul va suferi o operaţie la genunchi,după ce şi-a rupt un ligament pe scena de la Helsinki. Starul însă îşi asigură fanii că turneul nu va fi afectat,el susţinându-şi în continuare concertele,conform programului,după operaţia din această săptămână.

Cum s-a petrecut incidentul? "Ploua, eram afară. N-a fost foarte brusc, pur şi simplu a cedat şi s-a rupt",a declarat Bon Jovi pentru publicaţia Extra,potrivit Mediafax. "Din fericire, avem o săptămână liberă. Doctorul spune că voi fi în formă pentru Istanbul, opt zile mai târziu. Oricum nu pot să dansez",a adăugat starul.

Urmează concertul de la Istanbul pe 8 iulie şi cel de la Bucureşti pe 10 iulie. Concertul din Piaţa Constituţiei din Capitală este considerat show-ul muzical al anului în România.

Bon Jovi se află în plin turneu mondial,"The Circle" demonstrează nivelul de vârf la care a ajuns trupa,la 26 de ani de când şi-a lansat albumul de debut. Încasările turneului sunt uriaşe.

Aşadar,fanii din România sunt aşteptaţi la concertul din Bucureşti,pe 10 iulie,unde îi vor asculta pe Jon Bon Jovi (voce,chitară),Richie Sambora (chitară,backing vocals),Tico Torres (tobe,percuţie),David Bryan (clape,pian,backing vocals) şi Hugh McDonald (bas,backing vocals).Recente

Kim Kardashian jpeg
John Travolta foto  Shuttestock jpg
Beyonce, Jay Z, Tina Turner jpg
Nick Cannon foto  Instagram jpg
Kelly Clarkson jpg
Rihanna foto  Shutterstock jpg
Summer in the city reprogramat jpg
Karpatia Pony Show 2023: cinci zile de acțiune și distracție pentru întreaga familie pe Domeniul Cantacuzino, Florești!
Untold2022 0807 235921 2M5A4740 JulienDuval ok jpg
SAGA x MAI jpg
Tina Turner foto  Instagram jpg
Britney Spears bea litri de cafea si energizante ca sa nu doarma noptile Sursa foto shutterstock 431461978 jpg
Click! Pentru Femei jpg
Victoria Beckham, Harper Beckham jpg
Taylor Swift jpg
Sanii mai mari nu aduc fericirea Sursa foto shutterstock 1073334950 jpg
Ducii de Sussex, Prinții de Wales foto  Shutterstock jpg
Jennifer Aniston, Courteney Cox sursa  Shutterstock jpg
De Niro jpg
Cum reactionezi cand esti gelos in functie de zodie Sursa foto shutterstock 2037180338 jpg