Botez cu peripeţii pentru fiul Andreei Runceanu

1 48867 original jpg jpeg

Membra trupei Amadeus, Andreea Runceanu, a sărbătorit botezul băieţelului ei mai mic în cea mai friguroasă zi a acestei veri.

Igor Alexandru,băieţelul cel mic al Andreei,a fost botezat recent la Biserica „Teiul Doamnei Ghika” din Bucureşti. I-a avut naşi pe Andreea şi Alexandru Ciulacu,prieteni de familie ai părinţilor lui.

În timpul slujbei de creştinare,băieţelul a fost foarte cuminte şi n-a plâns decât atunci când a fost băgat în apă.

Petrecerea,organizată cu puţin timp înainte, a fost motiv de mari emoţii pentru Andreea, fiind iniţial gândită ca o petrecere în curtea naşilor lui Igor Alexandru. 

În dimineaţa zilei în care avea loc botezul,la ora 7.30,în timp ce afară ploua cu găleata şi erau 13 grade,Andreea şi soţul ei,Alexandru,au fost nevoiţi să pună la punct un alt plan pentru petrecerea care urma să aibă loc în câteva ore.

„Am primit un mesaj de la persoana care se ocupa de catering,care întreba dacă mai rămâne în picioare planul nostru. Nu ştiam ce să-i răspundem pentru că n-am luat în calcul nicio altă variantă,ştiind că e vară şi că în ciuda unei ploi,măcar este cald. A fost singura zi din săptămână cu o maximă de 17 grade” a declarat Andreea,„În casă ar fi fost prea mic spaţiul,iar afară nici nu se punea problema,fiind extrem de rece”.

fac2d57939d569fb37d0ae5dd9fb44ad jpg jpeg

Abia pe la ora 11.00 au început să se lege lucrurile,au găsit un loc potrivit,au pus la punct toate celelalte detalii şi au sunat fiecare invitat în parte.

 „Am făcut totul în doi,dar ne-au ajutat cu sfaturi şi prietenii noştri,care ne sunt mereu alături. Ne-am mişcat repede pentru că facem o echipă bună şi până la urmă petrecerea a ieşit foarte bine. Recunosc că n-a fost una dintre cele mai liniştite dimineţi ale noastre...” a spus Andreea,amuzată de întâmplarea prin care a trecut. 

efc2667d121cfc1862e355e61cf1a4f8 jpg jpeg

La botez au fost invitate familiile şi prietenii lor cei mai apropiaţi,printre care şi colegele Andreei din trupa Amadeus,Angi şi Călin Geambaşu,DJ Nato şi Alexandru Ciucu-naşul băiatului mai mare al Andreei,Ianis.

Singura absenţă motivată a fost cea a cuplului format din Patricia,colega Andreei de trupă, şi iubitul ei,Vlad Miriţă,care erau plecaţi în vacanţă în Norvegia.Recente

Hugh Jackman și soția foto  Shutterstock jpg
brad de Crăciun sursa  Shutterstock jpg
ok Razvan Popescu (2) jpg
Selena Gomez jpg
Printesa Aiko a Japoniei jpeg
Katherine Hepburn jpg
Shania Twain, abuz sexual sursa  Shutterstock jpg
Cea mai in varsta castigatoare a unui premiu Grammy Sursa imagine Instagram angelaalvarez1927 jpg
Meghan Markle si Printul Harry jpeg
Printul Harry jpg
Paradoxul zilei de nastere Sursa imagine shutterstock 150755498 jpg
kim kardashian sursa  Instagram jpg
Cele mai ciudate obiceiuri alimentare ale celebritatilor Sursa imagine Instagram wearedavid mia jpg
Oprah Winfrey, Tom Cruise nunta sursa  Shutterstock jpg
Vedete care au devenit mame in 2022 jpg
meghan markle, cățeii ducesei sursa  Shutterstock jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck (2) jpg
Kylie Jenner jpg
Wednesday jpeg
vedete care au înșelat cu bona copiilor sursa  Shutterstock jpg