Căciula îţi strică freza? Îţi dăm câteva soluţii

1 47025 original jpg jpeg

Fudulia dăunează grav sănătăţii. La asta ne gândim cu ciudă iarna, când crivăţul vâjâie pe la urechi şi ne forţează să ne acoperim capul cu ceva. Chiar dacă asta înseamnă să ne compromitem coafura pentru tot restul zilei.

Cu sau fără căciulă? Aceasta este dilema multor doamne sensibile la frig şi nevoite să meargă pe jos,pe afară. Dacă vor să se protejeze de o răceală sigură şi îşi pun căciulă,aceasta le strică frumuseţe de păr proaspăt aranjat.

Ce este de făcut? Hair stylistul Geta Voinea spune că secretul stă în tunsoare. Dacă aceasta este corect realizată şi are o tăietură frumoasă,atunci,cu sau fără căciulă,părul va arăta bine. În orice caz,căciula nu trebuie să fie foarte strâmtă pe cap.

“Alternativa căciulii este o glugă mai mare şi călduroasă ,pentru că lasă părului suficientă libertate, sau o eşarfă. De asemenea, există bentiţe cu urechi, care vă pot proteja foarte bine de frig”, spune Geta Voinea. Avantajate sunt femeile care poartă părul scurt, acesta fiind cel mai uşor de aranjat. Cel lung şi buclat trebuie neapărat prins într-un coc sau într-o coadă, deoarece căciula i-ar strica volumul. Asta nu înseamnă să renunţaţi la spumă sau la fixativ, care ajută la menţinerea coafurii chiar şi după ce v-aţi ţinut capul acoperit. Folosiţi-le,însă,în cantitate mai mică decât în anotimpul cald.

Spălaţi-vă pe cap doar seara

Dacă vara, din cauza prafului şi a transpiraţiei, trebuie să ne spălăm mai des pe cap, iarna, spălările trebuie rărite.

Este indicat să se facă seara, nu dimineaţa, şi să vă uscaţi foarte bine. Folosiţi o mască hidratantă o dată pe săptămână, dar, în ceea ce priveşte balsamul, nu îl aplicaţi niciodată la rădăcină.

Aceasta este foarte sensibilă şi părul riscă să se îngraşe. Primul centimetru de păr trebuie ferit de produs,spune Geta Voinea.Recente

Dumnezeu jpg
Maria Shriver, Arnold Schwarzenegger jpg
Google Bard jpg
Luna si Mercur in trigon pe 8 februarie 3 nativi egoisti in dragoste Sursa foto shutterstock 1770076130 jpg
meghan markle printul harry botez baietel jpeg
Tori Spelling jpg
Reese Witherspoon si Robert De Niro jpg
Beyonce sursa  Instagram jpg
cutremur sursa  Shutterstock jpg
Culori care atrag norocul la bani Sursa foto shutterstock 638041264 jpg
Angelina Jolie si Jon Voight jpeg
 Matthew McConaughey si Kate Hudson jpg
Printul Harry Sasha Walpole jpg
Shania Twain foto  Instagram jpg
Jessica Simpson  Instagram jpg
Priyanca Chopra Jones shutterstock 2083738132 jpg
Jennifer Lopez si Ben Affleck jpeg
nuntă Prințul Harry, Meghan Markle foto  Shutterstock jpg
Click! pentru femei Nr 3  2023 jpeg
Menopauza jpg