Căciula îţi strică freza? Îţi dăm câteva soluţii

1 47025 original jpg jpeg

Fudulia dăunează grav sănătăţii. La asta ne gândim cu ciudă iarna, când crivăţul vâjâie pe la urechi şi ne forţează să ne acoperim capul cu ceva. Chiar dacă asta înseamnă să ne compromitem coafura pentru tot restul zilei.

Cu sau fără căciulă? Aceasta este dilema multor doamne sensibile la frig şi nevoite să meargă pe jos,pe afară. Dacă vor să se protejeze de o răceală sigură şi îşi pun căciulă,aceasta le strică frumuseţe de păr proaspăt aranjat.

Ce este de făcut? Hair stylistul Geta Voinea spune că secretul stă în tunsoare. Dacă aceasta este corect realizată şi are o tăietură frumoasă,atunci,cu sau fără căciulă,părul va arăta bine. În orice caz,căciula nu trebuie să fie foarte strâmtă pe cap.

“Alternativa căciulii este o glugă mai mare şi călduroasă ,pentru că lasă părului suficientă libertate, sau o eşarfă. De asemenea, există bentiţe cu urechi, care vă pot proteja foarte bine de frig”, spune Geta Voinea. Avantajate sunt femeile care poartă părul scurt, acesta fiind cel mai uşor de aranjat. Cel lung şi buclat trebuie neapărat prins într-un coc sau într-o coadă, deoarece căciula i-ar strica volumul. Asta nu înseamnă să renunţaţi la spumă sau la fixativ, care ajută la menţinerea coafurii chiar şi după ce v-aţi ţinut capul acoperit. Folosiţi-le,însă,în cantitate mai mică decât în anotimpul cald.

Spălaţi-vă pe cap doar seara

Dacă vara, din cauza prafului şi a transpiraţiei, trebuie să ne spălăm mai des pe cap, iarna, spălările trebuie rărite.

Este indicat să se facă seara, nu dimineaţa, şi să vă uscaţi foarte bine. Folosiţi o mască hidratantă o dată pe săptămână, dar, în ceea ce priveşte balsamul, nu îl aplicaţi niciodată la rădăcină.

Aceasta este foarte sensibilă şi părul riscă să se îngraşe. Primul centimetru de păr trebuie ferit de produs,spune Geta Voinea.



Recente

marilyn monroe
Halle Berry  jpg
Shania Twain  jpg
Cele mai distrase semne zodiacale  Sursa foto shutterstock 2002731482 jpg
Christina Ricci  foto   Shutterstock(1) jpg
Lily Allen, Ashton Kutcher, Mila Kunis jpg
Anne Hathaway  jpg
Kate Middleton  foto   Shutterstock jpg
David Beckham jpg
Care este semnatura ta astrala  Sursa foto shutterstock 9917164 jpg
Tom Hardy  foto   Shutterstock jpg
Sharon Osbourne  jpg
Vrăjitorul din Oz jpg
Olivia Munn și copilul ei  foto   Shutterstock, Instagram jpg
Kate Middleton  foto   Shutterstock jpg
Gisele Bundchen  foto   Shutterstock jpg
Meghan Fox  Instagram jpg
Cristiano Ronaldo este in vacanta cu familia  jpg
Bella Hadid  foto   Shutterstock jpg
Keely Brosnan si Pierce Brosnan  jpg