Camilla Parker dezvăluie care este secretul căsniciei sale cu Regele Charles!

Camilla Parker a spus care este secretul relației sale cu Regele Charles al III-lea, care durează de mai bine de cinci decenii. Cum au reușit cei doi să treacă peste toate obstacolele? Află din rândurile de mai jos! 

image

Camilla Parker (75 de ani) și Regele Charles al III-lea (73 de ani) formează unul dintre cele mai faimoase cupluri regale. Cei doi s-au cunoscut în 1970, pe când aveau 20 de ani și se bucură de un mariaj fericit care durează de 17 ani. 

De când regina Elisabeta a II-a s-a stins din viață, atât Regele Charles, cât și Camilla Parker, noua Regină Consoartă, au mai multe responsabilități. Dar, în ciuda programului încărcat, întotdeauna își fac timp unul pentru celălalt. Într-un interviu pentru „British Vogue‟, Camilla a spus care este cheia relației lor fericite.

Citește și: De ce Regele Charles al III-lea doarme separat de soție 

Camilla Parker dezvăluie secretul căsniciei fericite! 

Pentru Camilla Parker timpul petrecut alături de soțul său contează extrem de mult. Ea a spus că nu i-a fost întotdeauna ușor să găsească echilibrul între muncă și căsnicie, dar acum știe care este rețeta succesului - o ceașcă de ceai pe care o bea alături de soțul său, Regele Charles. 

Camilla a spus: „Uneori, nu este ușor, dar încercăm să avem un moment al nostru, ziua, când ne întâlnim. Ne așezăm, servim o ceașcă de ceai și discutăm despre ce am făcut în acea zi. Avem un moment al nostru‟, a dezvăluit noua Regină Consoartă a Marii Britanii. 

Vezi și: Camilla, sufletul-pereche al Regelui Charles, de la secretară la regină consort 

Bineințeles, cei doi mai și alte activități preferate, așa cum este lectura: „Este minunat să petrecem timp împreună. Cel mai frumos lucru este să stăm și să ne citim cărțile în diferite colțuri ale aceleiași încăperi. Este foarte relaxant pentru că știi că nu trebuie să porți o conversație, ci doar să stați și să fiți împreună‟, a spus Camilla Parker. 

De asemenea, în primul discurs pe care soțul Camillei Parker, Charles, l-a ținut în calitate de Rege al Marii Britanii, el a spus că se bazează pe ajutorul partenerei sale de viață: „Contez pe ajutorul iubitei mele soții, Camilla. Am învățat că mă pot baza pe ea‟, au fost cuvintele regelui.

Sursă foto: Arhivă



Recente

Primele cuvinte rostite jpg
Rebel Wilson jpg
JLo, inselata de Diddy  jpg
Robin Williams  foto   Shutterstock jpg
caravana2023 2 JPG
Kristen Stewart  foto   Instagram jpg
Rihanna jpg
marilyn monroe
Halle Berry  jpg
Shania Twain  jpg
Cele mai distrase semne zodiacale  Sursa foto shutterstock 2002731482 jpg
Christina Ricci  foto   Shutterstock(1) jpg
Lily Allen, Ashton Kutcher, Mila Kunis jpg
Anne Hathaway  jpg
Kate Middleton  foto   Shutterstock jpg
David Beckham jpg
Care este semnatura ta astrala  Sursa foto shutterstock 9917164 jpg
Tom Hardy  foto   Shutterstock jpg
Sharon Osbourne  jpg
Olivia Munn și copilul ei  foto   Shutterstock, Instagram jpg