Când e vremea pentru o schimbare de look

1 68498 original jpg jpeg

Femeia este stâlpul societăţii, este inima familiei şi tot ce este în jurul ei prosperă şi se dezvoltă. Dar, de multe ori, femeia uită de ea şi se lasă dusă de probleme din jur. De aceea, ar trebui să ştii când e vremea pentru o schimbare de look.

Femeile de azi au foarte multe lucruri pe cap,de la a fi oameni de carieră,la a fi mame şi soţii,gospodine şi iubite. Cum să le faci pe toate cât mai bine,cât mai perfecţionist şi,bineînţeles,cât mai repede,că doar trăim în epoca vitezei? E greu,dar femeia este stâlpul societăţii,este inima familiei şi tot ce este în jurul ei prosperă şi se dezvoltă. Dar,de multe ori,femeia uită de ea şi se lasă dusă de probleme din jur. De aceea,ar trebui să ştii când e vremea pentru o schimbare de look.

Când e vremea pentru o schimbare de look – ai o coafură veche? Schimbă-ţi stilul

Dacă părul tău are o culoare sau o coafură de ani de zile,care nu te mai avantajează la fel de bine,atunci e nevoie de o schimbare. Schimbarea nu o face pentru cei din jur,ci doar pentru tine. De aceea,mergi la un stilist,care să îţi dea o formă,pe care să o păstrezi mult timp după aceea. Păstrează-ţi linia preferată de tunsoare şi culoare,dar apelează cu încredere la un specialist.

Când nu ai volum,din cauza faptului că nu ai un păr prea des sau ai un păr care se deteriorează foarte repede,poate ai nevoie de un pic de strălucire şi de volum. Aşa că,poţi profita de acest aspect şi fă o schimbare de look. Când părul tău nu mai are volum,meriţi să faci o schimbare,tocmai pentru că un păr plat arată neîngrijit.

Când e vremea pentru o schimbare de look – după naştere sau dacă nu ai volum merită o schimbare

Dacă eşti după o naştere şi te confrunţi cu o cădere de păr masivă,cu siguranţă este vremea de o schimbare de look. În primul rând,este sănătos pentru părul tău şi organismul tău care s-a forjat enorm după naştere,eventual alăptare. În plus,când devii mămică,este minunat,dar după câteva luni te simţi epuizată şi la un moment dat ai nevoie de ceva nou în activităţile tale.

Când eşti plictisită de cum arăţi,cel mai bine este să faci o schimbare care să se vadă,te va face să te simţi mult mai bine. Dă o tură prin pozele mai vechi sau pe revistele preferate şi alege ceva care să te avantajeze. Sfătuieşte-te cu prietenele şi cu coafeza şi alegeţi împreună ceva care să-ţi placă.



Recente

Christina Applegate jpg
Tom Cruise jpg
Rebel Wilson  foto   Shutterstock jpg
Vincent Dransfield  jpg
Shannen Doherty, Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg
Cristiano Ronaldo  foto   Instagram jpg
Tom Cruise cu soții Beckham  foto   Instagram jpg
Obiceiuri din copilarie  jpg
insula miliardarilor  foto   Shutterstock jpg
elvis presley jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg
Taylor Swift  jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg
un caine fericit jpg
Victoria Beckham jpg
Regina Margareta a Danemarcei  foto  Shutterstock jpg
bebeluș  foto   Shutterstock jpg