Cărbune activ pentru ten, tratamentul minune pentru pielea ta

cărbune activ pentru ten jpeg

Este folosit mai mult pentru alinarea problemelor digestive, în special pentru combaterea balonării. Însă cărbunele activ ar trebui să fi un ingredient nelipsit din ritualul de înfrumuseţare. Iată cum poţi folosi cărbune activ pentru ten.

Cărbunele activ este utilizat şi pentru proprietatea sa de a atrage şi elimina toxinele din organism. Aşadar,de ce nu ar fi bun şi pentru îndepărtarea substanţelor toxice de la suprafaţa pielii? 

Curăţă tenul

Pentru îndepărtarea excesului de sebum,dar matifierea tenului,îţi poţi face o mască cu pulbere de cărbune activ. Amestecă pulberea cu zeamă de lămâie,adaugă iaurt simplu cât să obţii o pastă,apoi aplică pe ten. Lasă să acţioneze 15-20 de minute,apoi îndepărtează cu apă călduţă. Dacă ai tenul gras,aplică mascao dată pe săptămână.

Cărbune activ pentru ten - Combate acneea

Una dintre principalele cauze ale acneei este înfundarea şi inflamarea porilor. Din acest motiv este esenţial să îndepărtezi stratul de impurităţi de la suprafaţa pielii. Masca cu pudră de cărbune activ îndepărtează urmele de machiaj,praful şi alte lucruri care pot înfunda porii. Amestecă o linguriţă de pudră de cărbune activ cu ¼ banană bine coaptă şi câteva felii pasate de castravete până când obţii o pastă.

Cum pui masca pe faţă

Întinzi masca pe faţă cu mişcări circulare,mai ales în zonele cu probleme,o laşi să acţioneze câteva minute,apoi o îndepărtezi cu apă rece. Aplică masca de două ori pe săptămână. Primele rezultate se vor vedea în decurs de o lună.

Cărbune activ pentru ten - Are rol exfoliant

Pudra de cărbune activ acţionează ca un exfoliant delicat pentru ten. Tot ce trebuie să faci este să o amesteci cu puţină miere şi să masezi delicat pielea. Stratul de celule moarte de la suprafaţa tenului,dar şi al corpului,se va îndepărta,iar mierea va avea rol hidratant.



Recente

Hedy Lamar foto  Crossroads (1942) jpg
Celine Dion foto  Shutterstock jpg
Rihanna foto  Instagram jpg
Coperta Click! pentru femei Nr 11 2024 jpg
Jennifer Garner jpg
Hannah Dodd foto  Shutterstock jpg
Sarah Jessica Parker jpg
Jessica Alba foto  Shutterstock jpg
Jessica Biel jpg
Sarah Wayne Callies foto  Shutterstock jpg
ten frumos jpg
Britney Spears jpg
Courteney Cox si Matthew Perry jpg
Boney M XP 1 png
Jane Seymour foto  Shutterstock jpg
Zodii ai caror nativi sunt atenti la detalii Sursa foto shutterstock 2039710754 jpg
Traditii la nunta jpg
Chris Pine arată diferit jpg
Prințesa Roz foto  Shutterstock jpg
mașină foto  Shutterstock jpg