Care este profesia reală a lui Hulk Hogan. Părinţii lui nu au fost de acord cu luptele

1 hulk hogan jpg jpeg

Hulk Hogan este unul dintre cei mai cunoscuţi luptători americani. Reality show-ul „Hogan Knows Best‟ a făcut senzaţie în toată lumea, generând o adevărată „Hulkmanie‟. Cele 12 titluri mondiale câştigate l-au făcut să fie cel mai bine plătit luptător de wrestling. Totuşi, nu mulţi ştiu că părinţii lui Hogan nu şi-au dorit niciodată să îl vadă pe băiatul lor în ringul de lupte, ci îşi doreau ca acesta să urmeze o altă carieră.

Numele lui Hogan este inspirat de la celebrul personaj „The Incredible Hulk‟, deoarece se spune că luptătorul este mai mare decât personajul din filmul cunoscut. Numele a devenit un brand puternic şi a rezistat testul timpului. Puţine persoane ştiu că în perioada copilăriei, Hogan era de fapt timid şi pasionat de baseball, în niciun caz nu iubea luptele. Îşi dorea să facă o frumoasă carieră din baseball, dar în perioada liceului, s-a accidentat şi a trebuit să pună punct acestui sport: „A fost cel mai bun lucru care mi s-a întâmplat. Odată ce m-am accidentat la braţ, am început să mă îndrept spre alt sport. Dar baseball-ul a fost prima mea dragoste‟, a declarat sportivul. 

În tinereţe, Hogan avea părul lung şi impresiona tinerele domnişoare cu chitara lui. Hogan formase o trupă, dar muzicienii cu care cânta aveau deja familii întemeiate şi nu acceptau să stea atât de mul timp plecaţi în turnee, aşa ă aveau doar concerte în oraşul lor.

Hulk Hogan era speriat de luptători

Deşi a fost întotdeauna un „uriaş‟ al luptei, nu a fost întotdeauna confortabil cu acest tip de sport: „În copilărie m-am speriat de moartea luptătorilor, deoarece pe vremuri, nu existau avocaţi şi telefoane, astfel încât să fie cineva care să te apere. Aşa că luptătorii puteau face tot ce voiau‟, a declarat Hogan. Totuşi, în timpul unui recital de-al lui, câţiva luptători s-au prezentat la concert. Unul dintre ei i-a propus lui Hogan să încerce să fie luptător, iar de aici totul e istorie…

Hogan avea studii importante de finanţe şi management, iar părinţii lui îşi doreau să urmeze o carieră în acest domeniu. Din această cauză, Hogan a avut o relaţie tensionată cu părinţii lui pentru mult timp. Aceştia nu au fost deloc de acord cu cariera lui de luptător şi i-au dat importanţă abia atunci când Hogan a câştigat primul titlu important din carieră, în anul 1984: „Tata şi mama au venit în vestiar şi mi-au spus cât de mândri erau de mine. Au fost foarte, foarte fericiţi că am luat această decizie de a fi luptător. Acesta a fost cel mai important moment personal din cariera mea‟, a declarat celebrul Hulk.

Sursă foto: ShutterstockRecente

vedete jpg
elvis 0 profimedia 0308411997 jpg
robin williams shutterstock 87978553 jpg
Greta Thunberg shutterstock 1346536709 jpg
par lung   barbat   shutterstock 759071578 jpg
ochi shutterstock 2176700177 jpg
Imagine featured clickpentrufemei JPG
kim kardashian 1 jpg
michael jackson jpg
Whitney Houston shutterstock 91490768 jpg
Sharon Stone  jpg
Casa Playboy jpeg
vedete in costum de baie jpg
Aishwarya Rai profimedia 0692768910 jpg
Jlo si Marc Anthony jpg
diego maradona shutterstock 2026359395 jpg
serena william instagram 1  jpg
Kanye West Pete Davidson  jpg
Imagine featured clickpentrufemei   sursa Instagram JPG
cafea jpg