Cătălin Botezatu pleacă în vacanţă cu cel puţin 8 bagaje după el: "E nasoală treaba"

6 catalin botezatu bagaje jpg jpeg

Cătălin Botezatu pleacă adesea în vacanţă, însă nu fără să fie pregătit pentru orice situaţie. După cum a mărturisit, designerul nu are niciodată mai puţin de 8 bagaje cu el.

Cătălin Botezatu, în vârstă de 52 de ani, are o viaţă la care mulţi visează: petreceri luxoase, o iubită tinerică şi multe vacanţe. 

Chiar şi aşa, juratul de la "Bravo, ai stil!" se confruntă cu o problemă: excedentul de bagaje. El ajunge la aeroport cu o dubă, căci altfel nu îşi poate căra cele cel puţin opt bagaje pe care le are.

„Eu tot timpul sunt cu o mie de bagaje şi întotdeauna am exces de bagaj. E nasoală treaba. Cel mai rău e cu companiile astea care nu te înţeleg, domnule, că nu contează un kilogram, două în plus. Uneori, mă cert cu ei, că trebuie să scot, pentru că nu am cum să plătesc. E urât ce se întâmplă, aşa că nu mai merg cu aceste companii, ci le aleg doar pe cele de linie, care, chiar dacă te pun să plăteşti că ai depăşit numărul de kilograme admise, măcar nu faci ţigănia aia cu scoate din bagaj, pune în bagaj”, a declarat Cătălin Botezatu pentru Libertatea.

botezatu bagaj jpg jpeg

"Au fost vacanţe sau săptămâni ale modei la care am plecat cu mai mult de 8 valize. Iar cel puţin o valiză e plină cu pantofi”, a mai declarat designerul. 

Creatorul de modă Cătălin Botezatu a lansat colecţia primăvară-vară 2019 din linia Smart Fashion Line, realizată în parteneriat cu Kaufland România. Colecţia este adresată atât femeilor, cât şi bărbaţilor, şi se caractezirează prin culori vii, imprimeuri florale sau animal print, în ton cu cele două anotimpuri. Citeşte AICI mai mult despre colecţia de primăvară-vară. Recente

p 7 Joe Biden WC jpg
Angelina Jolie tatuaje jpg
Cantaretul Usher jpg
Albert Einstein jpg
Printesa Diana jpg
Blonda de la Drept jpeg
Nativii care gestioneaza bine banii Sursa foto shutterstock 2425256631 jpg
Oprah: Eşecul este un bun profesor dacă ştii să înveţi din el jpeg
Printesa Diana a murit în 1997 la numai 36 de ani jpeg
The Beatles Shutterstock jpg
Prince foto  Shutterstock jpg
Francoise Hardy Foto  Grand Prix jpg
Shakira jpeg
Oprah jpg
Kim Kardashian jpg
celine dion jpg
Chris Martin jpg
kanye west foto  Instagram jpg
Kylie Minogue jpg
Naomi Campbell jpg