Cățeii ducesei Meghan. Pe unul l-a abandonat și altul și-a rupt două lăbuțe

Intrarea în familia regală britanică n-a venit fără sacrificii pentru fosta actriță americană, care a fost nevoită să renunțe la unul dintre cățeii ei dragi atunci când s-a mutat în Marea Britanie. Însă cel pe care-l luase cu ea a dus-o mai bine oare?

image

Viața Ducesei de Sussex nu a fost lipsită de momente complicate apărute după nunta ei cu Prințul Harry, în 2018. În 2020, ea și soțul ei au vorbit despre ele în timpul interviului exploziv oferit lui Oprah Winfrey după ce deciseseră amândoi să-și părăsească atribuțiile regale. De ce era oare Meghan sătulă atunci?

Unul dintre sacrificiile făcute de Markle, când a devenit membru al familiei regale britanice, a  fost să-și închidă blogul de lifestyle pe care-l avea, The Tig. Apoi a fost nevoită să renunțe la unul dintre cățeii ei atunci când s-a mutat din SUA, Toronto, în Marea Britanie. Astfel, l-a dat pe unul dintre patrupezi prietenilor ei americani și a decis să ia cu ea în noua ei reședință, adică la palat, doar pe unul dintre cățeii deținuți.

Când se pregătea să plece în Londra, Meghan avea doi câini, pe corcitura Bogart și pe beagle-ul Guy, susține The Blast. Ei bine, Guy s-a mutat cu ea în Marea Britanie, iar Bogart a fost abandonat de stăpâna lui și dat prietenilor ei din Statele Unite.

Situația a devenit cunoscută în întreaga lume, astfel încât Palatul Kensington s-a simțit nevoit să emită un comunicat de presă în care să explice situația delicată a proaspetei ducese. „E un adevărat chin pentru un animal să călătorească atâta timp, traversând oceanul Atlantic. În plus, mai este și procesul îndelungat și dificil al obținerii aprobării pentru transportul acestuia... În concluzie, a fost în interesul animalului să rămână în SUA”.   

Presa n-a lăsat subiectul să „moară” și-a continuat să sape ca să obțină mai multe informații cu privire la ce s-a întâmplat cu adevărat, cum de a renunțat Meghan la unul dintre cățeii ei dragi. „Meghan îl adora pe Bogart, dar decizia de a nu-l lua cu ea a fost luată în funcție de relația pe care o avea Harry cu Bogart”, susține o sursă regală în tabloidul britanic The Sun. Se pare că lui Meghan nu i s-a părut cinstit pentru cățelul ei ca Bogart să locuiască cu soțul ei. De ce oare? Rămâne un mister!

Însă, stați liniștiți, nici celălalt cățel, privilegiatul, n-a dus-o mai bine. A mers el cu stăpâna lui în noua lor casă, însă... a suferit un accident. Guy și-a rupt două lăbuțe după sosirea lui pe bătrânul continent. Ce s-a întâmplat cu bietul cățel? Nu se știe.

Ceea ce contează e că întreaga familie s-a reunit într-un final! În decembrie 2019, la scurt timp după ce Meghan și Prințul Harry renunțaseră la atribuțiile lor regale, cei doi soți au fost zăriți plimbându-se prin Canada cu ambii căței ai lui Markle. Cu alte cuvinte, Bogart a revenit în brațele și pe canapeaua fostei lui stăpâne, fără să-și mai pună nimeni problema cum se va descurca Harry cu blănosul soției lui.

Ce-i drept, o nouă teorie s-a născut odată ce au fost analizate toate informațiile posibile și imposibile. Nu-i exclus ca Meghan să se gândească că n-avea de gând, oricum, să stea prea mult în Marea Britanie de nici măcar n-a considerat că merită efortul să-l mute pe Bogart dintr-o țară în alta pentru o perioadă limitată de timp. Adică ducesa știa că se va întoarce în SUA? Hmmm!...

foto - Shutterstock



Recente

obiceiuri demodate jpg
Celine Dion  foto   Instagram jpg
Eva Mendes, Ryan Gosling  jpg
cuplu  foto   Shutterstock jpg
Singurul om inmormantat pe Luna  Sursa foto shutterstock 1454730908 jpg
Emmanuel Macron, Brigitte Macron  foto Shutterstock jpg
Robert Downey Jr, Susan Downey  jpeg
Matthew Perry, în comă două săptămâni colaj  Sursa   Shutterstock jpg
Camilla Parker jpeg
Click! Pentru Femei jpeg
Olivia Munn, Christie Brinkley  foto   Shutterstock jpg
Chuck Norris  foto   Shutterstock, Imdb jpg
Familia Regala, obiceiuri alimentare jpg
Sharon Stone și Billy Baldwin  foto   Shutterstock, Sliver (1993) jpg
haine jpg
Angelina Jolie jpg
Lily Allen  foto   Shutterstock jpg
probleme in cuplu jpg
menstruatie  jpg
Christina Applegate jpg