Catherine Zeta-Jones arată impecabil la 52 de ani. Care este meniul ei secret?

1 catherine zeta jones jpg jpeg

Pe lângă faptul că este o actriţă talentată, Catherine Zeta-Jones este şi o dansatoare pe măsură. Ea şi-a arătat mişcările într-un videoclip, în care era îmbrăcată sumar, iar fanii i-au apreciat imediat silueta şi faptul că se simte într-o formă de invidiat. Ce alimente consumă?

Actriţa a impresionat cu un moment artistic, în care a cântat şi a dansat ca o profesionistă. Catherine Zeta-Jones a refăcut un moment din musicalul „Chicago‟ (2002), pentru care a primit şi un Premiu Academy. Momentul a fost apreciat de peste 100.000 de fani şi a primit zeci de comentarii. „Absolut uimitor‟, i-a spus unul dintre ei.

Zeta-Jones, care a cântat pe scenă încă de când era adolescentă, nu s-a ferit niciodată să îşi exprime dragostea pentru dans şi pentru mişcare. Pentru a fi în formă, la fel ca în tinereţe, la 52 de ani actriţa urmează o dietă mediteraneană. Iată ce alimente consumă!

        Vezi această postare pe Instagram                       O postare distribuită de Catherine Zeta-Jones (@catherinezetajones)

O postare distribuită de Catherine Zeta-Jones (@catherinezetajones)

Actriţa a declarat pentru Harper’s Bazaar ca îi place să se trezească înaintea oricui, pentru a-şi savura cafeaua în linişte. Zeta-Jones are întotdeauna trei mese pe zi, iar când vine vorba de micul-dejun, obişnuieşte să consume terci de ovăz, cu banane, afine şi zahăr brun sau iaurturi de vanilie sau de afine sau zmeură, fără grăsimi. În weekend, actriţa îşi face toate poftele şi se bucură, alături de familie, de un mic-dejun copios cu: slănină britanică, fasole, brioşe, omletă şi cârnaţi americani. Ce serveşte la prânz? 

Reţetele mamei sale, printre preferatele actriţei 

Prânzul întotdeauna îl ia alături de prieteni sau de soţul ei, Michael Douglas. În meniul ei este inclusă salata, de regulă formată dintr-un amestec de: spanac, rucola, nuci de pin, roşii, brânză, merişoare, care este însoţită, de obicei, de pui sau cod la grătar sau vinete umplute.

În jurul orei 4, actriţa consumă din nou o cafea, pentru răsfăţ , pe care o face acasă: „Este cafeaua Zeta-Jones. Îmi place pentru că este amestecul meu este genul de cafea pe care îl iubesc‟, a spus ea, fără să dea mai multe detalii despre modul în care prepară această cafea perfectă. 

Cina întotdeauna o serveşte în jurul orei 20:00. La această masă, actriţa mănâncă, din nou o salată, dar de această dată formată din: mere, avocado, portocale şi smochine, alături de un file de peşte şi cu ciuperci sote sau legume. De asemenea, o altă reţetă favorită este conopida coaptă cu brânză topită, un fel de mâncare pe care îl făcea mama ei şi pe care îl iubeşte.

Atunci când are poftă de dulciuri, de regulă, actriţa consumă îngheţată sau o felie de plăcintă de mere, făcută după reţeta mamei sale. Zeta-Jones a mărturisit că este gurmandă, însă stă departe de excesele alimentare, deoarece organismul ei nu reacţionează bine la ele. În rest, îi place să încerce din toate, iar de cele mai multe ori, să consume mâncare sănătoasă: „Unii oameni spun, trăieşti pentru a mânca sau mănânci pentru a trăi? Eu sunt undeva la mijloc‟, a declarat actriţa.

Sursă foto: Shutterstock / Sursă video: Instagram 



Recente

insula miliardarilor  foto   Shutterstock jpg
elvis presley jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg
Taylor Swift  jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg
un caine fericit jpg
Victoria Beckham jpg
Regina Margareta a Danemarcei  foto  Shutterstock jpg
bebeluș  foto   Shutterstock jpg
Rachel McAdams    jpg
Leonardo DiCaprio  foto   Shutterstock jpg
muzica din adolescenta aduce beneficii  jpg
Zac Efron  jpg
Beyonce   foto   Instagram jpg
caine  jpg
Familia Addams jpeg
Ce diete urmează vedetele  jpg