Ce a schimbat Shakira la profilurile ei de pe reţelele de socializare. Şi-a înnebunit fanii!

3 shakira png png

Shakira a revenit în atenţia lumii după ce a anunţat un nou single numit „Don't Wait Up”, pe care-l va lansa pe 16 iulie. Superstarul columbian a anunţat evenimentul printr-o postare inedită pe reţelele de socializare.

Shakira a atras atenţia pe reţelele de socializare, când o schimbare pe care a făcut-o profilurilor ei de Instagram şi Twitter i-au contrariat pe admiratorii ei. Mulţi s-au întrebat dacă nu cumva artista are o orientare sexuală diferită. A folosit un amestec de roz, alb şi nuanţe de piersică pentru fundalul profilului ei de Twitter şi Instagram care seamănă mult cu steagul comunităţii lesbiene, ceea ce i-a făcut pe fani să speculeze. Vezi ce reacţii au avut aceştia şi ce a vrut să transmită de fapt artista!

Cum au interpretat admiratorii Shakirei postările acesteia?

Printre cele mai interesante comentarii ale fanilor Shakirei au fost cele care făceau pe faţă referire la posibila orientare sexuală diferită. „Eşti... ştii?", a postat o persoană pe Twitter. "Woo Shakira pride ! #shakira #Shakiraiscoming #out", a mai scris un alt fann. „Leşin! De ce a postat Shakira un steag lesbian înceţoşat şi nu a spus nimic mai mult?" a întrebat altcineva.

stanga
dreapta
2 shaka jpg jpeg
2 macheta jpg jpeg

Un utilizator de Twitter a remarcat că schimbarea ar fi putut fi o încercare deliberată de a atrage atenţia: „Acest lucru înseamnă #Shakira Messing with Me. Se pare că fanii săi nu ştiu ce înseamnă acele culori în această ordine". Mulţi alţi utilizatori ai reţelelor sociale s-au întrebat dacă Shakira ştie cu adevărat ce înseamnă culorile profilului ei.

Ce înseamnă de fapt mesajele artistei

Fanii sunt bineveniţi să discute despre noile postări ale Shakirei de pe reţelele de socializare. Mare parte din aceştia ştiu deja că ea are o relaţie din anul 2011 cu fotbalistul Gerard Piqué cu care are şi doi fii, Milan şi Sasha. De asemenea, ea a mai fost căsătorită cu avocatul Antonio de la Rúa. Probabil că ea făcea referire la noul ei proiect prin folosirea de imagini colorate, nicidecum că are ceva de împărtăşit despre sexualitatea ei.

Frumoasa columbiană a sugerat că lucrează la ceva nou şi a postat un link pe profilul ei de Instagram prin care îi determină pe urmăritorii ei să se înscrie printr-un cont Spotify sau YouTube, probabil pentru a fi anunţaţi rapid când piesele sunt lansate.

Ştiai că, acum 4 ani, Shakira a crezut că s-a încheiat cariera ei?

Shakira a întâmpinat un obstacol în 2017, când a suferit o hemoragie a corzilor vocale. Acest lucru se întâmplă atunci când un vas de sânge din zona corzilor vocale se rupe, determinând acumularea de sânge. Poate fi cauzat de excese ca ţipatul, cântatul sau vorbitul pe un ton foarte ridicat. „Mereu am crezut că vor exista lucruri în viaţa mea care vor dispărea, cum ar fi frumuseţea, tinereţea, toate aceste lucruri, dar nu m-am gândit niciodată că mi-aş putea pierde vocea, pentru că este identitatea mea. A fost greu de suportat să nu pot cânta", a declat ea pentru publicaţia „The Guardian”.

Cântăreaţa a fost devastată şi se temea că toată viaţa ei va fi dată peste cap. După ce a descoperit că hemoragia vocală era de fapt o leziune vasculară, a mărturisit: „Vă puteţi imagina că au existat momente în care m-am îndoit că voi mai putea ieşi vreodată în faţa unei mulţimi pentru a cânta".