De ce „îngheață” Joe Biden pe scenă. E bolnav președintele american?

Gafele publice ale președintelui de 81 de ani, Joe Biden, ridică noi semne de întrebare despre sănătatea președintelui american. E bolnav cel mai puternic om din lume?

p 7 Joe Biden WC jpg

Atât experții medicali, cât și presa și publicul larg au atras atenția asupra comportamentului președintelui american din ultima vreme. Biden a „înghețat” pur și simplu pe scenă, în ultimele zile, și a rămas blocat până ce a venit cineva să-l ia de-acolo. Ce înseamnă asemenea incidente la o persoană de vârsta lui?

După ce și-a susținut discursul în Los Angeles, Joe Biden a rămas stană de piatră pe scenă, nu s-a mișcat și se uita în gol spre mulțimea adunată cu ocazia evenimentului la care participa. Angajații de la Casa Albă au negat imediat zvonurile că președintele american ar fi bolnav și au ținut să explice astfel de incidente cât mai natural posibil – primul om în stat se bucura de aplauzele publicului.  

Același lucru s-a întâmplat și la Casa Albă, când a avut loc un eveniment la care a fost invitată cântăreața Kirk Franklin. Biden a rămas nemișcat în timp ce vice-președintele dansa lângă el. În timpul discursului pe care l-a susținut atunci, președintele s-a și bâlbâit și a încurcat câteva cuvinte.

Ce se întâmplă cu cel mai influent om din lume?

„Față înghețată, imobilă, mișcări de brațe cu încetinitorul, clipit rar sunt toate semne că există o tulburare neurologică la persoana respectivă, precum Parkinson”, susține un medic.

„Dacă așa ceva ar fi normal la o persoană în vârstă, n-aș scrie despre acest subiect, dar nu e”, continuă doctorul Sheila Nazarian. „Orice ar fi, orice slăbiciune la comandantul nostru militar reprezintă o amenințare la siguranța națională. Ne afectează pe toți”, atrage aceasta atenția.

JOe Biden discurs 7 martie 2024 Foto EPA EFE jpg

Cu alte cuvinte, e posibil ca echipa prezidențială să ascundă o boală în stadiu incipient la președintele în exerciițiu, însă, dacă se întâmplă așa ceva, poate fi un pericol public care ne amenință pe noi toți, nu credeți?Recente

POZA png
Shannen Doherty foto  Shutterstock jpg
Jennifer Lopez jpg
Kate Middleton jpg
Hillary Clinton FOTO Profimedia jpg
Nostradamus a prezis că în 2013 va începe al Treilea Război Mondial jpeg
4x5 Mainstage UNTOLD 2024 jpg
Kim Kardashian jpg
influencer foto  Shutterstock jpg
Kim Kardashian în lenjerie intimă foto  Instagram jpg
turbulență jpg
Serena Williams foto  Shutterstock jpg
Nicki Minaj jpg
Sharon Stone jpg
AD 4nXfs3LB6wCUzZe0QGfm 2E 0loKYvfmcgKRRZdJY7mYQ0V3HM1YwPuJY4OvwLSBL 1NnRCp wuv1ali9JRQ65WltiomaWRbWtMhfIxhqDgCvrmza4tOmhL91H203pYWobZYsep31 jrOgGqp5D1yvfaf2hLA
cel mai bogat model din lume jpg
Kevin Bacon jpg
Celebra creatoare de modă Coco Chanel a încetat din viață în 1971 jpeg
Maimuța Proboscis jpg
Jake Gyllenhaal  jpeg