Ce ceaiuri sunt bune pentru ten. Top 5 recomandări

1 70378 original jpg jpeg

Ceaiurile fac minuni pentru întreg organismul, deci şi pentru ten. În acest articol vă arătăm ce ceaiuri sunt bune pentru ten? Top 5 recomandări.

Dintotdeauna femeile s-au tratat pentru diverse afecţiuni ale pielii şi pentru frumuseţea pielii cu plante. Cremele de astăzi,cele mai bune,sunt făcute pe bază de extract de plante. Iar ceaiurile fac minuni pentru întreg organismul,deci şi pentru ten.

Iată top 5 recomandări de ceaiuri pentru ten. Sunt bune atât pentru un ten fără acnee sau alte bubiţe şi coşuri,dar şi pentru un ten strălucitor,curat şi luminos.

Este bine de ştiut că aceste plante sunt foarte bune şi pentru dermatopatii. O cană de ceai în fiecare zi asigură hidratarea tenului şi pielii şi funcţionarea bună a organismului.

Ce ceaiuri sunt bune pentru ten – ceaiul de brusture

Datorită acţiunii sale diuretic-depurativă,detoxifiant-stimulantă a secreţiilor hepato-biliare,ceaiul de brusture acţionează în diferite dermatopatii,cum sunt acneea,furunculozele,dermatitele seboreice. Rădăcina de brusture conţine fibre dietetice vegetale,având acţiune anti inflamatoare şi antioxidantă.

Acizii cafeil-chinici  din brusture protejează colagenul cutanat de efectele produse de expunerea la lumina solară directă şi a rezelor U.V. şi inhibă hialurodinaza,enzimă ce răspunde de deteriorarea ţesuturilor cutanate şi subcutanate,specifice dermatopatiilor.

Aşadar,dacă vrei un ten fără probleme şi o piele fină de bebeluş,încearcă o cură de ceai de brusture de câteva săptămâni şi ai să vezi cum ţi se va uniformiza şi cum va străluci tenul şi pielea.

Citeşte mai multe pe clicksanatate.ro.Recente

Beyonce jpg
Superman   Dean Cain png
miss universe australia jpg
jaclyn smith actrita jpg
Sunete jpg
Kim Kardashian jpg
pretentios   shutterstock 2153636113 jpg
Untold jpg
Elena Ghica Dora d'Istria 4 jpeg
Competitie jpg
Longevitate jpg
Quokka   animal jpg
Facebook jpg
elvis jpg
Suzanne Somers 2 shutterstock 537518347 jpg
muzica   chitara   guitars gcfe5d960e 1280 jpg
Zishe Breitbart jpeg
Dakota Johnson jpg
panza de paianjen shutterstock 1761418589 jpg
film mut shutterstock 1208134459 jpg