Ce faci cu rujurile vechi? Evident, un ruj nou!

1 70787 original jpg jpeg

Te-ai gândit vreodată că ai putea să-ţi faci de una singură un ruj nou? Mai ştii acele rujuri pe jumătate terminate sau care s-au rupt din cauza căldurii? Ele sunt punctul tău de start către un ruj nou; economiseşti şi reciclezi în acelaşi timp!

Instrucţiuni

Cumpară câteva recipinte mici,din magazinele de specialitate,de la secţiunea de cosmetice. Răzuieşte orice urmă de ruj rămas blocat în interiorul aplicatorului. Poţi folosi o scobitoare sau un beţişor igienic,pentru a scoate toată cantitatea.

Amestecă rujul cu un pic de vaselină în noul recipient şi amestecă bine! Gata! Tocmai ţi-ai făcut un ruj nou.

Dacă ai rămas cu rujuri de buze în culori care nu-ţi plac aşa de mult,poţi încerca să amesteci două sau trei nuanţe,pentru a obţine o nouă culoare. Se amestecă din nou cu vaselină,ca şi în prima etapă. Ai obţinut de această dată o nuanţă personalizată!

Dacă ai rujuri care se rup,nu le arunca. Păstrează-le pentru a-ţi face un ruj nou. De asemenea,în cazul în care culoarea unui ruj mai vechi este prea închisă pentru tenul tău,cumpără un ruj alb sau cât mai deschis la culoare şi amestecă-l cu cel vechi. Vei obţine astfel o nuanţă mai deschisă,poate chiar pastelată,că tot este în tendinţe. Recente

Nunta jpg
Beyonce jpg
Superman   Dean Cain png
miss universe australia jpg
jaclyn smith actrita jpg
Sunete jpg
Kim Kardashian jpg
pretentios   shutterstock 2153636113 jpg
Untold jpg
Elena Ghica Dora d'Istria 4 jpeg
Competitie jpg
Longevitate jpg
Quokka   animal jpg
Facebook jpg
elvis jpg
Suzanne Somers 2 shutterstock 537518347 jpg
muzica   chitara   guitars gcfe5d960e 1280 jpg
Zishe Breitbart jpeg
Dakota Johnson jpg
panza de paianjen shutterstock 1761418589 jpg