Ce fond de ten alegi în sezonul cald?

1 66769 original jpg jpeg

Înlocuieşte fondul de ten cu care te-ai obişnuit pe durata sezonului rece, cu ceva mai lejer, care să nu-ţi încarce tenul. Vrei să ai acel aspect natural şi nu ştii ce trebuie să faci? Iată ce produse poţi încerca!

Fond de ten spumăTe-ai obişnuit deja să foloseşti un fond de ten în rutina ta de înfrumuseţare,tocmai pentru că îţi oferă un aspect „lustruit”. Cel mai bun mod de a aplica fondul de ten este să foloseşte iniţial o cremă hidratantă sau un „primer” (o bază de machiaj),atunci când pielea este încă umedă. În acest fel,produsul se va distribui în mog egal pe faţă.

Sfat:Aplică numai o cantitate mică de produs. Această formulă de spumă este una economică,ceea ce înseamnă că va rezista mai mult timp. Are textura pufoasă,iar finisajul obţinut este unul luminos şi aerisit.

Dacă foloseşti un fond de ten ca rutină zilnică,acest lucru nu înseamnă că toată lumea trebuie să şi observe asta! Produsele lichide sunt ceva mai bune,deoarece pot avea o textură foarte uşoară şi concentrată (prin aplicare repetată),doar în zonele cu probleme (iritaţii sau pete). Cel mai bine este să începi cu aplicarea acestui fond de ten din mijlocul feţei (pentru că aici există de cele mai multe ori probleme vizibile),către exterior,uniformizând.

O perie specială pentru aplicarea fondului de ten este indicată,însă te poţi descurca la fel de bine şi cu degetele.

Alternativa cea mai bună,pe timpul verii,este crema colorată. Aceasta îţi oferă un aspect natural şi nu îţi încarcă faţa.

:Acest nou tip de îngrijire a pielii,face din machiajul zilnic o rutină simplă şi rapidă. În acelaşi timp,trusa ta de farduri se va uşura considerabil. Dacă te bucuri de o piele frumoasă,fără pete sau iritaţii,o crema hidratantă colorată este cea mai bună opţiune. Îţi va menţine pielea hidratată şi îi va oferi o strălucire subtilă tenului tău.Recente

Nunta jpg
Beyonce jpg
Superman   Dean Cain png
miss universe australia jpg
jaclyn smith actrita jpg
Sunete jpg
Kim Kardashian jpg
pretentios   shutterstock 2153636113 jpg
Untold jpg
Elena Ghica Dora d'Istria 4 jpeg
Competitie jpg
Longevitate jpg
Quokka   animal jpg
Facebook jpg
elvis jpg
Suzanne Somers 2 shutterstock 537518347 jpg
muzica   chitara   guitars gcfe5d960e 1280 jpg
Zishe Breitbart jpeg
Dakota Johnson jpg
panza de paianjen shutterstock 1761418589 jpg