Ce greşeli de înfrumuseţare îi ţin departe pe bărbaţi

1 66645 original jpg jpeg

Fie că recunoaştem, fie că nu, de cele mai multe ori recurgem la trucuri de înfrumuseţare pentru a fi mai seducătoare. Din exces de zel, este posibil să obţinem exact efectul opus, acela de a-i îndepărta pe cei la care ţinem.

Prea mult parfum...

...nu este neapărat şi cea mai indicată metodă de a cuceri. Trei pulverizări de parfum sau patru de apă de toaletă sunt de ajuns.

Rimel în exces

Aplicarea rimelului în straturi repetate,inclusiv pe genele inferioare,la fel ca fondul de ten sau pudra folosite în cantitate mare,încarcă machiajul.

Piele uscată

Nimic mai neatrăgător la o femeie decât mâinile şi picioarele uscate,care la atingere se aseamănă mai degrabă cu şmirghelul decât cu mătasea.

Cum anotimpul rece îşi intră în drepturi încet,dar sigur,n-ar fi rău să investeşti într-o loţiune de corp hidratantă sau într-o cremă de mâini pe care s-o ţii aproape.

Un machiaj extravagant

Fardul de ochi,îndeosebi cel în culori tari,chiar şi negru,folosit pe întreaga pleoapă superioară şi aplicat în mai multe straturi (ceea ce-i intensifică nuanţa),nu e tocmai o alegere bună când vrei să fii cuceritoare. Mai potrivit ar fi un machiaj subtil,de tipul smoky eye.Recente

The Beatles Shutterstock jpg
Prince foto  Shutterstock jpg
Francoise Hardy Foto  Grand Prix jpg
Shakira jpeg
Oprah jpg
Kim Kardashian jpg
celine dion jpg
Chris Martin jpg
kanye west foto  Instagram jpg
Kylie Minogue jpg
Naomi Campbell jpg
nick cannon Instagram jpg
Taylor Swift jpg
Tom Jones jpg
Dakotta Fanning, Tom Cruise foto  Shutterstock jpg
Kim Kardashian foto  Shutterstock jpg
Jennifer Aniston, Lisa Kudrow jpeg
Becoming Karl Lagefeld  Karl Lagerfeld Pierre Berge jpg
92 Nostalgia 2023 Day4 Vali 09586 jpg
DIMITRIVEGAS 1x1 png