Ce mai face Amber Heard după ce a pierdut procesul cu Johnny Depp

După o perioadă agitată în lumina reflectoarelor, actrița Amber Heard (37 de ani) a decis să renunțe la Hollywood și să înceapă o altă viață într-o nouă țară.

image

Viața personală a lui Amber Heard a fost pe larg mediatizată, după ce aceasta s-a cuplat cu actorul Johnny Depp, în 2012, pe care l-a cunoscut pe platourile de filmare ale filmului „The Rum Diary‟. Cei doi s-au căsătorit în anul 2015, însă relația lor s-a deteriorat rapid, iar Amber a cerut divorțul în 2016 și un ordin de restricție temporar împotriva lui Depp, acuzându-l de violență domestică.

Citește și: Amber Heard riscă să ajungă la închisoare. A mințit sub jurământ! 

În urma despărțirii, ambii actori au făcut diverse acuzații unul împotriva celuilalt, iar luptele lor juridice au continuat și după divorț. De pildă, Johnny Depp a dat-o pe Amber în judecată, susținând că aceasta i-ar fi distrus reputația printr-un articol de opinie a unui ziar cunoscut, proces pe care actorul l-a și câștigat după multe etape: „Dezamăgirea pe care o simt astăzi este dincolo de cuvinte‟, a transmis atunci actrița din „Aquaman‟, care a luat și o decizie radicală în urma verdictului. 

Cum arată viața lui Amber Heard

După ce a pierdut procesul cu fostul soț, Amber Heard a decis să renunțe la Hollywood și să înceapă o viață nouă în Spania. Actrița, care și-a șters contul de Twitter și a renunțat la postările din social media, și-a dorit să își crească fiica de doi ani departe de agitația din America.

Prietena lui Amber a spus pentru „Daily Mail‟ că aceasta este fericită și se simte confortabil în Spania, deoarece știe limba: „Este bilingvă și este fericită acolo, crescându-și fiica departe de tot zgomotul (…), nu cred că se grăbește să se întoarcă la serviciu sau la Hollywood, dar probabil o va face când va fi momentul potrivit, pentru proiectul potrivit‟. 

Citește și: VIDEO. Momentul rușinos de la procesul cuplului Johnny Depp - Amber Heard

Conform „Economic Times‟, actrița și-a vândut casa din California anul trecut și, de atunci, a petrecut o perioadă semnificativă de timp în Madrid. În trecut, Amber spunea cât de mult îi place Spania: „Iubesc atât de mult Spania. Sper să ajung să rămân aici, îmi place să trăiesc aici‟. 

Sursă foto: Pinterest, Instagram - @amberheard Recente

Jennifer Garner foto  Shuttestock jpg
George Clooney, Denzel Washington foto  Shutterstock jpg
Joe Jonas și Sophie Turner foto  Shutterstock jpg
David și Victoria Beckham jpeg
paste jpg
Mila Kunis, Ashton Kutcher foto  Shutterstock jpg
Forma buzelor arata cat esti de afectuos Sursa foto shutterstock 1894073158 jpg
Julia Haart Instagram jpg
horoscop, zodii, stres jpg
Beyonce sursa  Shutterstock jpg
Gordon Ramsay jpg
DISKOteka 5 jpeg
Revista Click! pentru femei Nr 19  15 28 septembrie 2023 jpeg
Michael Kors foto  Shutterstock jpg
Demi Lovato jpg
Afis KHS 2023 jpg
Kourtney Kardashian însărcinată Instagram jpg
Piatra lunii in care te ai nascut iti spune care este cea mai mare calitate a ta Sursa foto shutterstock 349829447 jpg
Arnold Schwarzenegger jpg
Sylvester Stallone și fiicele lui sursa  Shutterstock jpg