Ce nu ştiai despre personajele Disney. Robin Williams a refuzat iniţial colaborarea

1 disney jpg jpeg

Filmele Disney reprezintă copilăria multora dintre noi. Fiecare desen animat are o poveste interesantă în spate. Pe măsură ce trece timpul, aflăm tot mai multe secrete despre personajele care ne-au marcat tinereţea.

Când vine vorba despre producţiile Disney, este clar că în spatele lor s-a depus multă muncă. Sursele de inspiraţie pentru personajele din celebrele animaţii sunt de-a dreptul impresionante. Viaţa lui Mickey Mouse, aventurile lui Aladdin, povestea Elsei sau a lui Maleficent, toate acestea sunt poveşti fabuloase. Iată care sunt lucrurile mai puţin cunoscute despre cele mai vizionate desene animate ale timpurilor!

Mickey Mouse, vecin cu Michael Jackson

Pe data de 18 noiembrie 1978, Mickey Mouse a devenit primul personaj Disney care a obţinut prima stea pe celebrul bulevard „Walk of Fame‟. Steaua lui se află pe Aleea Celebrităţilor aproape de steaua lui Michael Jackson, Johnny Depp, Cameron Diaz şi de Jennifer Hudson. De atunci, alte şase stele au fost acordate personajelor animate: Albă ca Zăpada (1987), Broasca Kermit (2002), Donald Duck (2004), Ursuleţul Winnie (2006), Tinker Bell (2010) şi Păpuşile Muppets (2012).

Anna şi Elsa nu sunt considerate Prinţese Disney

În general, oamenii spun „Prinţesele Disney‟ atunci când se referă la orice prinţesă din filmele Disney. Dar, din punct de vedere tehnic există o gamă oficială de marcă. Cele 12 prinţese oficiale sunt: Albă ca Zăpada, Cenuşăreasa, Frumoasa Adormită, Ariel, Belle, Jasmine, Pocahontas, Mulan, Tiana, Rapunzel, Merida şi Moana. Se pare că Anna şi Elsa, din celebra serie Frozen nu se găsesc pe lista prinţeselor. Producţia a avut atât de mare succes încât a devenit suficient de profitabil pentru a deveni o franciză proprie. Anna şi Elsa nu au nevoie să fie prinţese Disney, deoarece au propriul lor brand.

Robin Williams nu şi-a dorit să fie vocea duhului Genie

În timp ce astăzi mulţi actori cunoscuţi dau voce personajelor de la Disney, înainte nu era atât de populară această practică. În anul 1992, compania Disney şi-a dorit ca Robin Williams să fie vocea personajului Genie, din Aladdin, dar actorul era reticent în a face parte dintr-o întreprindere de divertisment pentru copii. Reprezentanţii companiei au trebuit să insiste luni de zile ca Robin să accepte oferta. I-au propus chiar şi o sumă frumuşică de bani. După multe încercări, el a acceptat oferta, dar cu condiţia ca vocea lui să nu fie folosită în zona de marketing a Disney. Nu şi-a dorit deloc să „vândă‟ jucării cu vocea lui. Pe parcursul anilor, se pare că Disney nu şi-a onorat promisiunea şi s-a declanşat o mică „luptă‟ între Robin şi directorii companiei, care a durat câţiva ani.

Maleficent este şi mama vitregă a Cenuşăresei

În viaţa reală, actriţa Eleanor Audley a dat voce atât personajului Lady Tremaine, mama vitregă a Cenuşăresei, dar şi pentru Maleficent, personajul rău din Frumoasa Adormită.

Monstrul albastru Sulley are peste 2 milioane de fire de păr

Marele uriaş albastru din Monsters are mai mult de 2,3 milioane de fire de păr pe corp. Deoarece fiecare fir este desenat în mod individual, a durat aproximativ 12 ore pentru a produce un singur cadru din film cu Sulley ca totul să pară natural.

Sursă foto: ShutterstockRecente

vedete jpg
elvis 0 profimedia 0308411997 jpg
robin williams shutterstock 87978553 jpg
Greta Thunberg shutterstock 1346536709 jpg
par lung   barbat   shutterstock 759071578 jpg
ochi shutterstock 2176700177 jpg
Imagine featured clickpentrufemei JPG
kim kardashian 1 jpg
michael jackson jpg
Whitney Houston shutterstock 91490768 jpg
Sharon Stone  jpg
Casa Playboy jpeg
vedete in costum de baie jpg
Aishwarya Rai profimedia 0692768910 jpg
Jlo si Marc Anthony jpg
diego maradona shutterstock 2026359395 jpg
serena william instagram 1  jpg
Kanye West Pete Davidson  jpg
Imagine featured clickpentrufemei   sursa Instagram JPG
cafea jpg