Ce produse de beauty trebuie să eviţi?

1 63653 original jpg jpeg

Află care sunt acele produse şi “operaţiuni” de înfrumuseţare de care ar trebui să te fereşti. Ştii cum e! Atunci când încerci prea mult, tocmai atunci dai greş! Mergi pe varianta clasică şi nu mai te încrede în toate spoturile TV şi tendinţele de la Hollywood.

Evită:Un anticearcăn ”greoi” pentru zona ochilor

Foloseşte un produs de iluminare (un produs cremos,cu un strop de strălucire),pentru a scăpa de zonele întunecate de sub ochi. Îl mai poţi pune şi în colţurile externe ale ochilor,pentru un efect de „ridicare” (în felul ăsta nu mai dai banii pe lifting). 

Conturul de buze închis la culoare (maro,violet,negru) ţine de domeniul trecutului,deşi chiar şi atunci,după părerea mea,nu trebuia folosit. Dacă ai nevoie de contur,alege o nuanţă naturală.

Dacă tot vrei să investeşti în ceva cosmetic,îţi recomand crema de faţă. În felul ăsta investeşti în pielea ta şi cu ajutorul unei creme de bună calitate,vei pune în valoare trăsăturile,iar tenul va arăta radiant.

Culorile luminoase sunt minunate,atâta vreme cât ţi le cumperi sub formă de dermatograf. Dacă subliniezi linia ochilor,cu un turcoaz sau cu un violet dramatic,vei arăta fantastic. Ai grijă să păstrezi o notă naturală pentru zona obrajilor şi a buzelor,atunci când foloseşti un creion mai „nebun” ca nuanţă.