Ce regulă strictă respectă cei 10 copii ai lui Eddie Murphy

Celebrul actor american îi protejează pe cei zece copii cum poate mai bine, tocmai de aceea le-a impus o regulă strictă, de la care nu au voie să se abată.  

image

Cu o carieră întinsă pe decenii întregi și o avere agonisită până acum de milioane de dolari, Eddie Murphy are cu ce se lăuda. Totuși, cea mai mare realizare a lui se află acasă, nu pe platourile de filmare, și sunt copiii lui – cinci dintre toți cei zece fiind făcuți cu fosta lui soție, Nicole.

„Moștenirea mea de preț nu e munca mea. Moștenirea mea sunt copiii mei”, a ținut să precizeze actorul de la Hollywood în emisiunea „The Today Show”. „Tot ce las în urma mea sunt cei zece copii pe care i-am adus pe lume”, a adăugat tăticul cel mândru.

Având în vedere că este atât de mândru de moștenitorii săi, faimosul comic a și încercat, de-a lungul anilor, să-i protejeze cum poate mai bine, mai ales că au crescut cu toții în showbiz. Pe lângă faptul că nu i-a expus inutil prin mass-media, în tot timpul scurs până acum, actorul le-a impus o regulă clară celor care și-au dorit să-i calce lui pe urme în Hollywood.

Murphy are mai bine de 50 de filme realizate în Cetatea Filmului și o experiență cu duiumul în industria cinematografică, lucru care îi permite să-și sfătuiască cum nu se poate mai bine copiii, adică pe cele șase fiice și pe cei patru fii, care au vârste cuprinse între 5 ani și 34 de ani.

Cine sunt cei zece copii ai lui Eddie Murphy? Din mariajul de 13 ani cu Nicole Mitchell, au venit pe lume Bria, Miles, Shayne, Zola și Bella. Eric a fost conceput cu fosta iubită Paulette McNeely, mama lui Christian este Tamara Hood, Angel este fiul fostei membre ale trupei Spice Girls, Mel B, iar Max și Izzy sunt copiii actorului și-ai actualei sale logodnice, Paige Butcher.

image

Dintre toți cei zece copii ai actorului de 62 de ani, doar câțiva îi calcă pe urme în carieră. Evident, unii sunt prea mici pentru a se îndrepta spre un drum anume profesional încă, deci sunt excluși din discuție. Primul copil al lui Eddie care și-a dorit să dea o șansă actoriei a fost Bria (34 de ani), apoi Christian (33 ani) a ajuns pe platourile de filmare, urmat de Shayne și de Bella.

Tătic grijuliu, nu le-a curmat avântul profesional, dar nici nu le-a permis să intre în industria cinematografică oricând, chiar și când nu erau pregătiți. „Nu am avut voie să începem să lucrăm în actorie înainte de vârsta de 18 ani”, a ținut să spună fiica de 21 de ani a lui Eddie Murphy, Bella Zahra, în 2021.

Știind exact ce-i așteaptă pe copiii lui la Hollywood, Eddie nu le-a permis să înceapă lucrul până n-a considerat că erau destul de pregătiți pentru asta. „Simplul fapt că-ți iese bine toată treabă, atât cu regizorul, cât și cu scenariștii sau ceilalți actori, necesită mult efort și este cât se poate de stresant”, a declarat vedeta de 62 de ani.

„Am ajuns să-mi dau seama că realizarea unui film e atât de epuizantă, încât, dacă aș fi fost un copil care juca în filme, m-am fi apucat plânsul din când în când și mai multe nu!”, a conchis aceasta. Nici nu-i de mirare că tăticul iubitor nu și-a dorit asemenea experiență pentru copiii lui, nu-i așa?

Foto - InstagramRecente

nuditate foto  Shutterstock jpg
Melania Trump foto  Shutterstock jpg
Beyonce jpg
Ben Affleck meme jpg
Top 5 zodii cu simt patriotic Sursa foto shutterstock 688737424 jpg
shutterstock 1561509445 jpg
Michelle Obama sursa foto  Shutterstock jpg
Cline Dion foto  Shutterstock jpg
Linda Evangelista foto  Shutterstock jpg
Ozzy Osbourne jpg
Tom Cruise și Katie Holmes cu fiica lor, Suri foto  Shutterstock jpg
Travolta jpeg
Nativii cel mai usor de cucerit Sursa foto shutterstock 387016507 jpg
Judi Dench foto  Shutterstock jpg
obiceiuri jpg
Jennifer Lopez și Armie Hammer foto  Shutterstock jpg
Napoleon Bonaparte foto  Shutterstock jpg
cuplu pe covorul roșu sursa  Shutterstock jpg
Doris Kriks și Carl Kruse jpeg
Mary Kate, Ashley Olsen jpg