Ce s-a întâmplat cu embrionii Sofiei Vergara? Fostul ei logodnic vrea custodia lor completă!

10 profimedia 0497487448 jpg jpeg

Vedeta serialului „Modern Family‟ a fost implicată într-o relaţie tumultuoasă cu Nick Loeb ani la rând, înainte de a-şi găsi sufletul-pereche şi-a se căsători cu Joe Manganiello în 2014. Iar în timpul acelei idile, actriţa şi Loeb au făcut o fertilizare in vitro şi şi-au îngheţat doi embrioni drept urmare a întregului proces de concepţie, însă planurile lor de-a deveni, la un moment dat, părinţi s-au năruit, iar Sofia şi-a găsit fericirea alături de cel care-i este acum soţ.

Din răzbunare că ea şi-a refăcut viaţa amoroasă la scurt timp după despărţirea de el, Loeb a dat-o în judecată pe fosta lui logodnică faimoasă. Şi i-a cerut acesteia, la tribunal, să poată folosi cei doi embrioni concepuţi cu Vergara, în ciuda faptului că ea era căsătorită cu altcineva şi nu-şi dorea să devină mamă doar pentru că aşa voia fostul ei partener.  

În apărarea ei, Sofia a spus, sub jurământ, că ea îşi doreşte ca nişte copii să vină pe lume doar dacă au nişte părinţi „care nu se urăsc reciproc‟. Rănit în amorul propriu, Loeb a susţinut, în faţa judecătorului, că actriţa şi-a prioritizat cariera pe timpul relaţiei cu el şi că, din egoism, a refuzat să-şi întemeieze o familie cu el.

Procesul prin care Nick a cerut custodia completă a celor doi embrioni a durat ani în şir. În cazul în care i se dădea câştig de cauză lui Loeb, cea mai bine plătită actriţă de pe micul ecran, la acea vreme, era nevoită să plătească pensie alimentară pentru cei doi copii pe care oricum nu şi-i dorea cu un bărbat pe care oricum nu şi-l dorea.  

Într-un final, anul trecut, tribunalul din Los Angeles a dat un verdict favorabil vedetei hollywoodiene.

Vergara şi Loeb şi-au încheiat logodna în mai 2014 după ce au făcut fertilizare in vitro cu numai un an înainte de-a se despărţi. Actriţa este deja mamă, are un fiu adult pe nume Manolo, şi a devenit soţia lui Joe Manganiello în noiembrie 2015.

În 2017, Sofia l-a dat în judecată pe Loeb pentru a-l opri să poată folosi cei doi embrioni ai ei fără acordul ei scris. Cum spuneam, cei doi foşti iubiţi au făcut un FIV la ART Reproductive Center din Beverly Hills, pe vremea când erau încă împreună, în 2013. 

După ce a pierdut în instanţă, Nick a ţinut să precizeze că judecătorul „a fost, cu siguranţă, influenţat de Hollywood, lucru pe care-l voi divulga şi în filmul meu Roe v. Wade‟, după care a adăugat următoarele: “E trist că Sofia, care este o catolică practicantă, ar concepe, în mod voit, nişte copii, după care i-ar ucide”.

Nick Loeb a susţinut, iniţial, că el şi Vergara au avut o înţelegere orală care să îi permită să implanteze embrionii în uterul unei mame surogat doar pentru ca ei să ajungă să se nască. Pe lângă lupta pe care acesta a dat-o – şi a pierdut-o – în California, fostul logodnic al actriţei a depus actele şi în Louisiana, pentru a-şi vedea visul de-a deveni tată cu ochii.

Foto - ShutterstockRecente

virgine înmormântare sursa  Shutterstock jpg
MAIN Poster 4x5 png
Demi Moore jpeg
Eva Mendes jpg
Elena Ceaușescu, Eva Braun sursa  Shutterstock jpg
Patrick Duffy, Linda Purl sursa  Shutterstock jpg
Adele jpeg
Shakira jpeg
Jane Fonda foto  Shutterstock jpg
Cele mai fericite tari din lume Sursa foto shutterstock 2097419497 jpg
Kendall Jenner jpg
Bruce Willis 1 jpg
Meghan Markle jpeg
Sabrina jpg
Georgina Rodriguez Instagram jpg
ashley graham, sotul si copiii foto  Instagram jpg
Paris Hilton jpg
Tiger Woods sursa  Shutterstock jpg
332377003 3394862050761175 2241624325860106195 n jpg
eveniment lux oameni petrecere jpg