Ce să nu faci dacă vrei să ai un abdomen suplu

1 72168 original jpg jpeg

Multe persoane se balonează rapid, imediat după ce mănâncă ceva. În afara considerentelor estetice, balonarea dă şi o stare de disconfort şi semnalează, nu de puţine ori, boli grave. Iată cum poţi preveni apariţia acestei probleme.

Lactate,cu măsură

Balonarea apare ca urmare a faptului ca mâncaţi repede,fără să mestecaţi suficient,că beţi apă în timpul mesei,vorbiţi în timp  ce mâncaţi sau combinaţi greşit alimentele şi nu respectaţi orele de masă. Astfel,apar gaze în exces în tubul digestiv.  ”Adulţii nu trebuie să abuzeze de lactate pentru că o dată cu înaintarea în vârstă se reduce activitatea enzimei responsabile de digestia lactozei şi,astfel,apare balonarea”,explică dr. Laurenţiu Luca,directorul Clinicii PULS. Şi mestecatul gumei vă poate balona pentru că sorbitolul din aceasta favorizează apariţia gazelor.

Atenţie la sucuri şi fructoză

Pentru a aevita balonarea este recomandat să evitaţi băuturile carbogazoase pentru că gazele din ele blochează tubul digestiv şi  dilată pereţii stomacului şi intestinelor. De asemenea, producţia de hidrogen,în intestine,este favorizată de fructoză,şi apare balonarea. În plus,cine consumă multe alimente bogate în fructoză se confruntă cu halena (mirosul urât al gurii).Recente

virgine înmormântare sursa  Shutterstock jpg
MAIN Poster 4x5 png
Demi Moore jpeg
Eva Mendes jpg
Elena Ceaușescu, Eva Braun sursa  Shutterstock jpg
Patrick Duffy, Linda Purl sursa  Shutterstock jpg
Adele jpeg
Shakira jpeg
Jane Fonda foto  Shutterstock jpg
Cele mai fericite tari din lume Sursa foto shutterstock 2097419497 jpg
Kendall Jenner jpg
Bruce Willis 1 jpg
Meghan Markle jpeg
Sabrina jpg
Georgina Rodriguez Instagram jpg
ashley graham, sotul si copiii foto  Instagram jpg
Paris Hilton jpg
Tiger Woods sursa  Shutterstock jpg
332377003 3394862050761175 2241624325860106195 n jpg
eveniment lux oameni petrecere jpg