Ce-şi doresc vedetele în noul an

1 61026 original jpg jpeg

2015 a venit cu paşi repezi, aşa că am rugat câteva vedete TV să facă un scurt bilanţ al anului ce tocmai s-a încheiat, în ceea ce le priveşte, dar să ne spună şi ce au trecut pe lista de noi rezoluţii. Iată ce ne-au spus!

Marius Tudosiei,Digi24 HD

Care au fost cele mai importante realizări pe 2014?Fără să fac vreo ierarhie a importanţei lor:fac de mâncare zilnic pentru peste 200 de copii,din 5 grădiniţe;am depăşit 1500 de reteţe gătite în emisiune (incluzând pastilele dedimineaţă);am trecut peste câteva bariere personale,legate de preparatele clasice;am organizat cea mai mare petrecere cu foodbloggeri din România (peste 130,după Food Bloggers Conference);am reuşit să îmi fac timp pentru copiii mei,ţinând în acelaşi timp în picioare 3 bussines-uri de food,plus emisiunea!

Ce rezoluţii ai pentru anul viitor?N-am planuri mari. Vreau să fiu fericit cu ai mei,să fac emisiunea mai bună,mai creativă şi să îmi ofer nişte clipe de linişte cu familia. Ceea ce doresc tuturor!

2a0e964ddfeebc7d0a8ac93b810a929b jpg jpeg

Adriana Nedelea,Digi24

Munca în echipă. Am avut un 2014 foarte bun la capitolele:muncă în echipă,comunicare,deschidere către nou şi capacitatea de a face faţă provocărilor. A fost un an greu,un an care m-a învăţat foarte multe lucruri,pe care nu credeam că sunt în stare să le fac.

Întotdeauna,dar întotdeauna,îmi doresc să fiu sănătoasă ca să mă pot bucura de viaţa mea şi de meseria pe care o fac. Ce vine după capitolul "sănătate" reprezintă doar detalii. Prin urmare,asta vă doresc şi vouă. Să fiţi sănătoşi în anul ce vine!

0f1f211d6a84d02cedc888f28663c37b jpg jpeg

Ioana Maria Moldovan,Prima TV

Care au fost cele mai importante realizări pe 2014?

Termin anul 2014 în forţă şi-l aştept pe cel nou,cu zâmbetul pe buze. Pe plan profesional,mă mândresc cu noul proiect în care am intrat,Times New Roman TV,de la Prima TV. Un pas important pentru mine… alţi oameni de la care am ce învăţa,alte reguli,alte viziuni. Un alt proiect aproape de sufletul meu este şi “Melanoma MayDay”,o campanie de luptă împotriva cancerului de piele,căreia îi dedic o mare parte din timpul meu liber.

Noul An să vină cu bune şi cu rele,trec eu peste toate!

e69a948d3470c7dd025dc9ed069847df jpg jpeg


Recente

Printul Charles si Printesa Diana (sursa FOTO profimedia)
Jennifer Aniston sursa  Shutterstock jpg
Adam și Eva Foto  Shutterstock jpg
Ben Affleck jpeg
Khloe Kardashian foto  Instagram jpg
Vedere jpg
Priyanka Chopra jpg
Coperta CPF 7 png
Cum sa citesti liniile din palma pentru a afla cati copii vei avea Sursa foto shutterstock 114300868 jpg
Jake Harper jpeg
Katy Perry, Orlando Bloom jpg
femeie din viitor sursa  Shutterstock jpg
Chrsitina Aguilera foto  Instagram jpg
Daenerys Targaryen jpeg
Reese Witherspoon sursa  Shutterstock jpg
Viitorul inteligentei artificiale prin ochii lui Bill Gates Sursa foto Pixabay jpg
Gisele Bündchen sursa  Instagram jpg
Robin Williams, Sam Neill jpg
Victoria Beckham jpg
Jennifer Lopez Instagram jpg