Ce spune culoarea ojei despre tine

1 70737 original jpg jpeg

Mai schimbi din când în când nuanţa, însă de ani buni mizezi numai pe anumite culori. Iată ce se spune despre tine dacă alegi următoarea culoare.

Neon-eşti îndrăzneaţă

Fie că îţi doreşti să stai la plajă sau să ieşi cu fetele în oraş,se poate spune despre tine că nu ai o problemă în a ieşi în evidenţă. Iubitoarele de neon sunt pline de energie,se manifestă intens,mizează pe emoţii şi nu uită să se distreze din când în când.

Albastru-eşti calmă

Dacă te identifici cu această culoare,înseamnă că eşti un munte de răbdare şi că nu te deranjează să aştepţi. Eşti extrem de calmă,spirituală şi te regăseşti uşor în preajma apelor (răuri,lacuri,mări).

Roşu-eşti pasională

Orice nuanţă de roşu ai alege,va sublinia că eşti îndrăzneaţă şi plină de viaţă. Ai multe scopuri şi aşteptări,iar dragostea te face să depăşeşti multe obstacole. Alege o nuanţă cu o tentă de portocaliu sau somon ca să obţii un aspect mai jucăuş,apoi scoate-ţi la iveală farmecul nativ,cu ajutorul unei nuanţe mai închise.

Verde-eşti dinamică

Este culoarea cea mai potrivită pentru cineva care este aventuros şi în căutare de noi experienţe,pentru a creşte şi a se autodepăşi. Această culoare rezonează cu planul explorării şi este indicată acelor zodii de pământ,curioase.

Piersică-trăieşti clipa

Această culoare pastelată are o energie jucăuşă. Dacă eşti genul care vrea să se simtă bine şi să se relaxeze,care savurează momentul,atunci piersica este culoarea ta.Recente

Horoscop bilunar Shutterstock 176811710 jpg
prenume bebelus jpg
Ivanka Trump, Donald Trump sursa  Shutterstock jpg
Ce averi au celebritățile de la Hollywood jpg
actrița Jessica Alba sursa  Shutterstock jpg
Click jpeg
1 printul william shutterstock 1288925734 jpg jpeg
kim kardashian jpg
Olivia Newton John, ultimul mesaj sursa  Shutterstock jpg
Brendan Fraser jpeg
Chandler Bing jpeg
Ajungem MARI Suflet fragil, caut o inimă mare (1) png
Regina Elisabeta a II a jpg
Jennifer Lopez si Jennifer Garner jpg
Hugh Jackman și soția foto  Shutterstock jpg
brad de Crăciun sursa  Shutterstock jpg
ok Razvan Popescu (2) jpg
Selena Gomez jpg
Printesa Aiko a Japoniei jpeg
Katherine Hepburn jpg