Ce-ţi mai pui în păr vara asta?

1 62950 original jpg jpeg

Accesoriile de păr sunt cel mai simplu mod de a-ţi schimba coafura, fără prea multă bătaie de cap. Găseşti o mulţime de modele în magazine şi nu sunt nici foarte scumpe. Alege modele florale, cu aplicaţii de ştrasuri sau chiar pene.

Încearcă o bentiţă împletită,cu aplicaţie florală

6289eb47859abba1a7f1f4f6e7f710eb jpg jpeg

Poart-o de fiecare dată când ai o dispoziţie hippie sau când ţinuta ta este în aceeaşi manieră. Merge foarte bine cu sarafane din denim,cu fuste din in înflorate şi cu cămăşi-ie.

Părul trebuie aranjat un pic,însă asta nu implică neapărat să-l şi speli înainte. Începe prin a aplica puţină spumă pe păr. Prinde-l pe porţiuni mai mici,astfel încât să-l poţi coafa mai uşor. Ai nevoie şi de o perie mai mare şi de un foehn. Perie-l astfel,până obţii nişte bucle mai mari şi lejere. Ulterior,poţi pune pe cap şi bentiţa,pe deasupra sau pe dedesubtul părului.

Bentiţă cu ştrasuri

0494d634000edb998ea10f643e156b5b jpg jpeg

Atunci când îţi faci nişte bucle lejere sau când ai părul prins la spate,dar ţi se pare o coafură prea simplă,încearcă o bentiţă strălucitoare.

Acest accesoriu este cel mai potrivit pentru a da personalitate unei ţinute de zi,sau pentru a da şi mai multă strălucire,uneia de seară. Încearc-o!