Ce vedetă îşi doresc americanii ca preşedinte. Un sondaj recent îl cotează cu şanse mari

1 shutterstock 1062045857 jpg jpeg

Ronald Reagan a fost primul actor din istoria SUA care a devenit şi preşedintele acestei ţări. Arnold Schwarzenegger a ocupat postul de guvernator al Californiei, iar Kanye West a candidat la preşedinţia SUA. O altă vedetă din lumea filmului este cotată cu şanse mari să devină preşedinte al celei mai puternice ţări de pe planetă, potrivit unui sondaj recent.

Aproape 50% din americani doresc ca actorul Dwayne "The Rock" Johnson să candideze la preşedinţia SUA, potrivit unui sondaj recent, notează Fox News. Compania de cercetare Piplsay a efectuat un sondaj pe 30.138 de persoane, la nivel naţional, în perioada 2-4 aprilie 2021, iar rezultatele au fost uimitoare. Aproape jumătate dintre cei intervievaţi, mai exact 46%, ar vrea să-l vadă preşedinte pe fostul luptător WWE.

În timpul unei apariţii din 2017 la „The Ellen DeGeneres Show”, Johnson a spus că „ia în considerare în mod serios” o candidatură la preşedinţie. "Iau în considerare o candidatură la alegerile prezidenţiale, dacă asta vor oamenii", a declarat Johnson în februarie. Şi actorul Matthew McConaughey se gândeşte să candideze pentru postul de guvernator al statului Texas.

Dwayne Johnson, recent desemnat cel mai urmărit american pe Instagram, cu 200 de milioane de abonaţi, a decis să se implice în campania prezidenţialelor din 2020, din SUA. El l-a susţinut în mod public pe Joe Biden. Alte vedete influente, sau cel puţin foarte urmărite pe reţelele de socializare, precum Taylor Swift, i-au îndemnat pe fani să voteze pentru "a-l goni" pe Donald Trump de la putere. 

S-a născut la 2 mai 1972 în oraşul Hayward, California. Încă din copilărie, actorul a călătorit mult alături de părinţi şi l-a văzut, de multe ori, pe tatăl său jucând în ring. În timpul liceului, acesta s-a remarcat ca un fotbalist foarte bun, apoi a făcut parte din echipa de fotbal a Universităţii din Miami, acolo unde a primit bursă. După ce a suferit o leziune la spate, vedeta şi-a pierdut locul în Liga Naţională de Fotbal American (NFL), dar a semnat un contract cu cei din Liga Canadiană de Fotbal, valabil trei ani. După numai un an, sportivul a renunţat la fotbal pentru a lupta în ringul de box. Johnson a intrat apoi în lumea filmului, iar în ultimii doi ani a fost cel mai bine plătit actor de la Hollywood. 

FOTO ShutterstockRecente

vedete jpg
elvis 0 profimedia 0308411997 jpg
robin williams shutterstock 87978553 jpg
Greta Thunberg shutterstock 1346536709 jpg
par lung   barbat   shutterstock 759071578 jpg
ochi shutterstock 2176700177 jpg
Imagine featured clickpentrufemei JPG
kim kardashian 1 jpg
michael jackson jpg
Whitney Houston shutterstock 91490768 jpg
Sharon Stone  jpg
Casa Playboy jpeg
vedete in costum de baie jpg
Aishwarya Rai profimedia 0692768910 jpg
Jlo si Marc Anthony jpg
diego maradona shutterstock 2026359395 jpg
serena william instagram 1  jpg
Kanye West Pete Davidson  jpg
Imagine featured clickpentrufemei   sursa Instagram JPG
cafea jpg