Ce vedete au fost prezente aseară la Golden Night, eveniment organizat de revista OK!

1 67763 original jpg jpeg

Aseară a avut loc cea de-a şasea ediţie a evenimentului anual devenit marcă a revistei „OK!“ şi denumit, din 2015, OK! Golden Night.

O seară cu adevărat de aur,plină de acel glamour hollywoodian specific acestei perioade din an,când se decernează cele mai importante premii din industria americană de film.

La OK! Golden Night,invitaţii de seamă şi cele mai în vogă vedete autohtone au păşit pe covorul roşu al sălii Biavati Events,cea care a găzduit şi anul acesta petrecerea organizată de revista OK!.

Astfel,cei prezenţi au asistat la momentele speciale pe care le-a pregătit revista „OK!“:concertul live susţinut de Miki Live Band,vizionarea filmului realizat la şedinţa foto specială,în cadrul căreia am transformat şase vedete autohtone în celebrităţi de la Hollywood,momentul special oferit de Irina Margareta Nistor,în care a vorbit despre industria cinematografică de la Hollywood,dar şi alte surprize descoperite chiar în timpul evenimentului.

Mai mult,în această seară specială,invitaţii s-au delectat ca şi anul trecut cu o serie de fotografii amuzante realizate pe loc,în cabina foto specială,oferită de cei de la Momentos.Recente

Kim Kardashian în lenjerie intimă foto  Instagram jpg
turbulență jpg
Serena Williams foto  Shutterstock jpg
Nicki Minaj jpg
Sharon Stone jpg
AD 4nXfs3LB6wCUzZe0QGfm 2E 0loKYvfmcgKRRZdJY7mYQ0V3HM1YwPuJY4OvwLSBL 1NnRCp wuv1ali9JRQ65WltiomaWRbWtMhfIxhqDgCvrmza4tOmhL91H203pYWobZYsep31 jrOgGqp5D1yvfaf2hLA
cel mai bogat model din lume jpg
Kevin Bacon jpg
Celebra creatoare de modă Coco Chanel a încetat din viață în 1971 jpeg
Maimuța Proboscis jpg
Jake Gyllenhaal  jpeg
Justin Bieber jpg
Debbie Harry Instagram jpg
michael jackson jpg
Khloe Kardashian jpg
Robbie Williams, Beyonce jpg
Click! pentru femei Nr 14  7 iulie 2024 jpeg
Matthew Perry jpeg
Brooke Shields jpg
Dorian Popa  bolovan jpg