Cea mai importantă lecţie pe care Ed Sheeran, cântăreţul „Perfect‟, a învăţat-o de când este părinte

1 ed sheeran jpg jpeg

Anul trecut, Ed Sheeran a devenit pentru prima oară tată, iar acum, într-un interviu acordat recent, a dezvăluit care sunt cele mai importante lucruri pe care le-a învăţat, de când este părinte.

Artistul britanic a anunţat, în luna septembrie a anului trecut, că a devenit tată, după ce soţia lui, Cherry Seaborn a născut o fetiţă, pe Lyra Antarctica Seaborn Sheeran: „Suntem complet îndrăgostiţi de ea‟, scria anul trecut pe pagina de Instagram, artistul britanic. Acum, la un an distanţă, Sheeran a rămas la fel de îndrăgostit de cea mică şi descrie paternitatea drept „cel mai bun lucru care i s-a întâmplat vreodată‟.

În timpul unui interviu, pentru un post de radio, din America, cântăreţul „Perfect‟ şi-a arătat încă o dată partea sensibilă. Când vine vorba de fiica lui, artistul devine emoţionat şi de-a dreptul topit: „Este ca un roller coaster al emoţiilor. Ştiu că poate sună ca un clişeu, dar este uimitor ce mi se întâmplă. Iubesc tot ce se întâmplă, o iubesc pe ea‟, a spus artistul despre perioada prin care trece.

Sheeran: „Mă simt ca un copil‟

Când vine vorba de lucrurile dificile din viaţa de părinte, Sheeran a mărturisit că „Există atât de multe părţi şi nuanţe diferite. Sunt zile dificile, sunt zile uimitoare şi sunt zile uşoare‟, a spus artistul. Cântăreţul britanic a mărturisit că paternitatea a adus schimbări asupra modului în care lucrează şi scrie. Acum, are un program mai organizat şi structurat: „Sunt foarte structurat cu programul meu acum. În trecut, intram împreună cu partenerii mei în studio după-amiaza şi lucram toată noaptea până când vedeam treaba terminată, acum toată lumea respectă un program. Mă simt ca un copil, care are nevoie de o zi de lucru structurată. Nu pot lucra până la ora 2 dimineaţa. Este o lecţie importantă pentru mine‟, a spus acesta.

Care este piesa preferată a Lyrei?

Deşi unii bebeluşi adoră să asculte muzică, micuţa Lyra Sheeran nu se încadrează în această categorie. În momentul în care tatăl său îi cântă, Lyra începe să plângă atunci când aude primele note muzicale: „Îi cânt fiicei mele, doar că ea nu este cel mai mare fan al meu. Ea începe să plângă atunci când încep să îi cânt‟, a spus artistul, luna trecută, într-un interviu, pentru BBC. „Sunt unele sunete care îi plac. Îi place foarte mult piesa Shape of You, în special sunetul de marimba, dar nu suportă nimic tare. Nu ştiu dacă îi place piesa pentru că îmi recunoaşte vocea, dar dacă da, e chiar foarte tare‟, a completat artistul.

Ed Sheeran s-a căsătorit în anul 2019, în secret, cu prietena din copilăria Cherry Seaborn, cu câteva zile înainte de Crăciun. La un an distanţă, jucătoarea de hochei Cherry a născut o fetiţă, pe Lyra Antarctica Seaborn Sheeran. Potrivit Daily Mail, numele original al fetiţei a fost inspirat de seria preferată de cărţi a artistului, „His Dark Materials‟, de Philip Pullman.

Sursă foto: Shutterstock



Recente

marilyn monroe
Halle Berry  jpg
Shania Twain  jpg
Cele mai distrase semne zodiacale  Sursa foto shutterstock 2002731482 jpg
Christina Ricci  foto   Shutterstock(1) jpg
Lily Allen, Ashton Kutcher, Mila Kunis jpg
Anne Hathaway  jpg
Kate Middleton  foto   Shutterstock jpg
David Beckham jpg
Care este semnatura ta astrala  Sursa foto shutterstock 9917164 jpg
Tom Hardy  foto   Shutterstock jpg
Sharon Osbourne  jpg
Vrăjitorul din Oz jpg
Olivia Munn și copilul ei  foto   Shutterstock, Instagram jpg
Kate Middleton  foto   Shutterstock jpg
Gisele Bundchen  foto   Shutterstock jpg
Meghan Fox  Instagram jpg
Cristiano Ronaldo este in vacanta cu familia  jpg
Bella Hadid  foto   Shutterstock jpg
Keely Brosnan si Pierce Brosnan  jpg