Cel mai bun fond de ten pentru ten gras

1 70100 original jpg jpeg

Dacă te-ai uitat vreodată într-o oglindă în mijlocul zilei şi ai observat un strat lucios format pe frunte, nas şi bărbie, înseamnă că ai tenul gras. Alegerea celui mai bun fond de ten pentru tenul gras poate face diferenţa - nu doar pentru felul în care arăţi, ci, şi în modul în care te simţi.

Când vine vorba de ce tip de fond de ten să foloseşti,cea mai mare provocare este alegerea unui astfel de produs pentru tenul gras. Dacă nu faci alegerea potrivită,pielea elimină uleiurile după o oră sau două şi luceşte.

Cel mai bun fond de ten pentru ten gras. Ce fond de ten să eviţi

Medicii dermatologi recomandă evitarea fondurilor de ten cremă,deoarece acestea vor crea un aspect uleios şi permit înfundarea porilor. În schimb,optezează pentru fondurile de ten fără ulei,care lasă pielea să respire.

Cel mai bun fond de ten pentru ten gras. Ai grijă să conţină acid salicilic

Medicul Howard Sobel,dermatolog,spune că fondul de ten pentru persoanele cu tenul gras trebuie să conţină acid salicilic,căci acesta absoarbe uleiul. Multe fonduri de ten de pe piaţă,care au acest ingredient,au putere mare de acoperire. Pe lângă acidul salicilic,fondul de ten pentru tenul gras trebuie să mai conţină şi acid hialuronic. Acesta strânge apa de pe faţă fără a înfunda porii.

Cel mai bun fond de ten pentru ten gras. Fără fond de ten care să aibă ulei

În comerţ există numeroase fonduri de tencare nu conţin ulei şi care au proprietatea de a estompa petele şi alte imperfecţiuni ale pielii. Aceste tipuri de fond de ten absorb excesul de subum de pe piele,fiind indicate persoanelor cu tenul gras,mai ales în zilele călduroase.

Cel mai bun fond de ten pentru ten gras. Fond de ten mineral

Fondul de tenmineral este de multă vreme în topul produselor cosmetice ideale pentru cei cu tenul uleios,datorată capacităţii sale de a camufla petele. Mai mult,acest fond de ten are o acoperire destul de mare şi textura catifelată.Recente

Hillary Clinton FOTO Profimedia jpg
Nostradamus a prezis că în 2013 va începe al Treilea Război Mondial jpeg
4x5 Mainstage UNTOLD 2024 jpg
Kim Kardashian jpg
influencer  foto   Shutterstock jpg
Kim Kardashian în lenjerie intimă  foto   Instagram jpg
turbulență jpg
Serena Williams  foto   Shutterstock jpg
Nicki Minaj  jpg
Sharon Stone jpg
AD 4nXfs3LB6wCUzZe0QGfm 2E 0loKYvfmcgKRRZdJY7mYQ0V3HM1YwPuJY4OvwLSBL 1NnRCp wuv1ali9JRQ65WltiomaWRbWtMhfIxhqDgCvrmza4tOmhL91H203pYWobZYsep31 jrOgGqp5D1yvfaf2hLA
cel mai bogat model din lume jpg
Kevin Bacon jpg
Celebra creatoare de modă Coco Chanel a încetat din viață în 1971 jpeg
Maimuța Proboscis jpg
Jake Gyllenhaal   jpeg
Justin Bieber jpg
Debbie Harry  Instagram jpg
michael jackson jpg
Khloe Kardashian jpg