Cel mai bun leac antistres: băile cu sare şi cu plante

1 68277 original jpg jpeg

Băile la domiciliu – cu sare de mare sau cu infuzie de plante - te ajută să-ţi revii dacă eşti nervoasă, dacă suferi de anxietate sau de depresie sau dacă ai dureri de cap.

Rolul relaxant al apei

Apa stimulează terminaţiile nervoase aflate la nivelul pielii şi impulsionează circulaţia sanguină. Toate acestea duc la un răspuns imunitar şi hormonal pozitiv. Facilitează circulaţia energiilor benefice,şi de aceea poate trata afecţiuni precum durerea de cap,hipertensiunea,reumatismul. Apa aduce relaxare,stare de bine,alungă durerea şi stresul.

Baie cu ceai verde

Fă o baie cu ceai verde,pentru revigorare. Ceaiul verde are şi un excelent efect antiinflamator. Prepară o infuzie concentratată de 4 linguri de ceai verde la un litru de apă,adăugând planta în apa care încă nu a dat în clocot-asta,pentru a-i păstra intacte proprietăţile terapeutice. Varsă infuzia în apa din cadă.

Baie cu sare de mare

Poţi să faci,la tine în cadă,băi cu sare de mare,pentru fortificare. Sarea de mare este excelentă pentru a-ţi întări organismul fragilizat de iarna îndelungată. Aruncă în apa din cadă două mâini de sare,cufundă-te timp de 15 minute,clăteşte-te cu apă limpede,înfofoleşte-te bine într-un halat şi transpiră abundent. Bea un ceai cald.

Baie cu săruri de sulf

Este de ajutor în eliminarea toxinelor,dar şi pentru afecţiuni musculare şi articulare,artroză,spondiloză cervicală şi lombară,hipertensiune arterială în stadiul I şi II. Dizolvă în apa de îmbăiere sarea cu sulf recomandată de un specialist,fă cure de câte 10-15 minute. Nu se recomandă în caz de hipotensiune,hipertensiune în stadiu avansat,de insuficienţă cardiacă,sau dacă ai afecţiuni dermatologice.Recente

cel mai bogat model din lume jpg
Kevin Bacon jpg
Celebra creatoare de modă Coco Chanel a încetat din viață în 1971 jpeg
Maimuța Proboscis jpg
Jake Gyllenhaal   jpeg
Justin Bieber jpg
Debbie Harry  Instagram jpg
michael jackson jpg
Khloe Kardashian jpg
Robbie Williams, Beyonce  jpg
Click! pentru femei Nr  14   7 iulie 2024 jpeg
Matthew Perry jpeg
Brooke Shields jpg
Dorian Popa   bolovan jpg
Julia Roberts, Emma Roberts jpeg
Zodii greu de impresionat jpg
Menstruatie jpg
Oprah Winfrey  jpg
WhatsApp Image 2024 07 01 at 1 27 39 PM jpeg
Corina Caragea jpg