Cele mai bune tratamente antirid

părul de pe faţă jpeg

Cremele pe care le cumperi promit multe, dar care sunt cele potrivite pentru tine? Iluminante sau pentru fermitate, toate tratează ridurile. Află care sunt cele mai blânde cu pielea ta.

O piele mai fină,fermă,lipsită de riduri şi fără pete pigmentare... Acum este momentul să-ţi înlocuieşti crema hidratantă cu un produs performant de îngrijire antiaging. Tratamentul intens antirid ar trebui să înceapă în jurul vârstei de 35-40 de ani,însă e bine să se facă preventiv şi după 25 de ani.

Toate produsele antirid au anumite beneficii,însă este important să identifici care sunt problemele pielii tale. Ţine cont şi de obiceiurile pe care le ai (stai mult la soare,fumezi,eşti stresată) şi de cum îţi reacţionează pielea la anumite ingrediente din cosmetice. Dacă alegi produsul potrivit,rezultatele vor fi mai mult decât satisfăcătoare.

Substanţele care-ţi şterg ridurile

Pro-xylane-uleste un principiu activ ce reproduce mecanismele biologice naturale ale pielii pentru a-i stimula funcţiile. El favorizează irigaţia pielii cu materie vitală şi stimulează sinteza anumitor colageni,pentru a preveni îmbătrânirea prematură a pielii. În acelaşi timp,pro-xylane-ul stimulează producţia de acid hialuronic şi favorizează fixarea lui în celulele pielii.Resveratroluleste cel mai puternic antioxidant natural. El se găseşte în special în strugurii roşii,precum şi în afine şi în mure. Resveratrolul are şi un puternic efect antiinflamator şi antibacterian,de aceea este o substanţă extrem de preţioasă pentru sănătatea pielii. Menţine fermitatea tegumentelor,elasticitatea lor şi împiedică procesele de îmbătrânire prematură.Peptidele cuproasesunt cunoscute drept cele mai eficiente produse pentru regenerarea pielii,deşi au fost introduse pe piaţă abia din 1997. Studiile au arătat că peptidele pe bază de cupru stimulează producţia de colagen şi de elastină şi acţionează ca un antioxidant. De asemenea,cresc producţia de glicozaminoglicani (de exemplu acidul hialuronic). Aceste substanţe detemină catifelarea şi creşterea fermităţii pielii,într-o perioadă mai scurtă decât celelalte produse de întinerire.

Ce poţi să alegi

La 30 de ani,produse intens hidratante

După 30 de ani,este important să mizezi pe un produs care ajută la prevenirea apariţiei ridurilor. Alege o cremă care să aibă un conţinut ridicat de vitamina E sau C. Dacă ai tenul uscat,optează pentru o cremă intens hidratantă,iar în cazul celorlalte tipuri de ten,pentru o cremă lejeră,care să asigure pielii necesarul de nutrienţi.

La 40 de ani,creme pentru fermitate

La această vârstă,pielea trebuie îngrijită cu mare atenţie şi este necesar să optezi pentru produse antirid. În afară de vitaminele C şi E,cremele ar trebui să conţină ingrediente precum pro-xylane sau un antioxidant precum resveratrolul.

La 50 de ani,tratamente pentru atenuarea ridurilor

Axează-te pe nişte produse care ajută la redefinirea ovalului feţei şi la atenuarea ridurilor. Este momentul să alegi creme cu retinol sau cu pro-xylane,împreună cu alţi activi care ajută la îmbunătăţirea structurii pielii.Recente

new amsterdam 2 png
Cel mai bun bucatar din lume, shutterstock jpg
Coolio, videoclip Gangsta's Paradise, Michelle Pfeiffer 1 Sursă foto  Shutterstock jpg
Coperta CPF 20 jpg
regina cu catelul jpg
Marilyn Monroe, adepta operațiilor estetice Chip transformat Coleaj Sursa foto  Imdb jpg
Ce scrie pe cele mai ciudate pietre funerare ale celebritatilor Sursa foto Pixabay jpg
Janice serial Friends jpg
Amal si George Clooney jpg
Un obiect extraterestru descoperit în mormântul faraonului Tutankhamon sursa foto  Shutterstock jpg
Camilla jpg
casatorita cu Lordul plăcerilor carnale, 75 de amante 1 sursa foto  Imdb jpg
Nicola Peltz si Victoria Beckham jpg
2 copii print george printesa charlotte png png
Iti mai amintesti Melrose Place Vezi cum arata acum actorii din rolurile principale Sursa foto Shutterstock jpg
Ryan Grantham și a omorât mama Plănuia să l împuște pe Justin Trudeau Sursa foto  Considering Love and Other Magic (2016) jpg
un bebelus care plange, shutterstock jpg
 Johhny Cash jpeg
Printesa Anne si Camilla Parker jpeg
Shakira, nemiloasă cu angajații Sursa foto  revista Elle jpg